Blue Air lanseaza inca 5 curse din Bucuresti si primele zboruri spre Bilbao si Porto

Blue Air lanseaza 5 zboruri noi din Bucuresti

Compania aeriana Blue Air a anuntat lansarea a 5 zboruri directe noi din Bucuresti. In premiera absoluta operatorul va zbura direct spre Porto (Portugalia) si Bilbao (Spania).

Celelate 3 curse vor fi operate spre Sevilla, Zaragoza (sunt deja deservite de Wizz Air) si Olbia (cursa anuntata mai devreme de Blue Air dar scoasa ulterior din sistemul de rezervari).

Noile curse aeriene vor fi operate conform programului de mai jos. Acesta poate fi modificat ulterior, pentru informatii actualizate acceseaza pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
0B Bucuresti - Bilbao 21 iunie 2022 Marti, Sambata
0B Bucuresti - Porto 16 aprilie 2022 Sambata
0B Bucuresti - Sevilla 22 iunie 2022 Miercuri, Duminica
0B Bucuresti - Zaragoza 21 iunie 2022 Marti, Sambata
0B Bucuresti - Olbia 21 iunie 2022 Marti, Sambata

Biletele de avion pentru noile rute directe sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 79 euro/sens.

Bilbao BIO
Bilbao BIO
Aeroportul Bilbao este un aeroport public situat la 9 km (5,6 mi) la nord de Bilbao, in municipalitatea Loiu, in Vizcaya. Este cel mai mare aeropor... Vezi detalii
Porto OPO
Porto OPO
Aeroportul Francisco Sá Carneiro sau pur si simplu Aeroportul Porto (fost Aeroportul Pedras Rubras) este un aeroport international in apropiere de... Vezi detalii

De asemenea operatorul romanesc va lansa si 2 zboruri din Cluj - Malaga si Valencia (curse operate deja de Wizz Air) si isi va extinde reteaua din Iasi spre 3 insule grecesti.

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.