Blue Air lanseaza primele sale zboruri directe din Suceava

Boeing 737 Blue Air in Suceava

Blue Air aterizeaza pe Aeroportul International Stefan cel Mare din Suceava si lanseaza primele sale zboruri directe programate din Bucovina. Cea mai mare companie aeriana romaneasca va opera initial zboruri spre Bucuresti OTP.

Zborul direct Blue Air Suceava - Bucuresti va fi operat initial de 3 ori pe saptamana conform programului de mai jos. Distanta aeriana: 347 km, durata medie de zbor: 1 ora 15 minute.

Zbor Direct Start Frecventa/Ore
0B Suceava - Bucuresti 23 aprilie Luni, Miercuri, Sambata
05:00 - 05:50
0B Bucuresti - Suceava 23 aprilie Marti, Vineri, Duminica
19:45 - 20:35

Orarul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Cu o saptamana mai devreme cea mai mare companie aeriana din Europa, Ryanair, a anuntat despre lansarea primelor zboruri din Suceava. Astfel Blue Air devine al 4-lea operator aerian cu zboruri programate din Suceava.

Pe directia Suceava - Bucuresti mai zboara Tarom, cu preturi de la 38 euro/directie - adica de doua ori mai scump decat noile zboruri Blue Air.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Suceava ⇄ Bucuresti
Tarom Suceava 27 Ian RO 810 Direct Tarom Bucuresti 03 Feb 8 zile Direct de la €68 Verifica pretul
Blue Air
Blue Air
IATA: 0B ICAO: BLA Romania
Blue Air este o companie low-cost si cel mai mare operator aerian inregistrat in Romania. Transportatorul ofera servicii sigure, confortabile si accesibile mai mult de 16 ani si este singurul opera... Vezi detalii
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.