Blue Air va zbura din Iasi spre principalul aeroport din Londra - Heathrow

Blue Air lanseaza primul zbor direct din Iasi (si din regiune) spre unul dintre cele mai importante aeroporturi din lume - Londra Heathrow. Zborurile vor fi operate incepand cu luna mai iar preturile pornesc de la 9 euro.

Ruta Iasi - Londra este cea mai solicitata si zburata ruta din Iasi dar la momentul actual zboara doar Wizz Air spre Luton. La inceputul anului HiSky a anuntat despre planul de a opera spre Stansted dar, deocamdata, zborul nu este in program.

Zborul direct Blue Air Iasi - Londra Heathrow va fi operat initial de 3 ori pe saptamana conform programului de mai jos.

Distanta aeriana: 2 080 km, durata medie de zbor: 3 ore 15 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
0B Iasi - Heathrow 29 mai Marti, Joi, Sambata
18:20 -> 19:35
0B Heathrow - Iasi 29 mai Marti, Joi, Sambata
09:15 -> 16:30

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Orele sunt locale pentru fiecare aeroport.

Blue Air a hotarat sa concureze nu doar cu alegerea unui aeroport nou dar si cu preturi incredibile pentru un zbor direct Iasi - Londra - de la 9 euro! Biletele sunt deja in vanzare si pot fi rezervate online.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Iasi ⇄ Londra
Blue Air Iasi 12 Aug 21 0B 6831 Direct Blue Air Londra 19 Aug 21 7 zile Direct de la €45 Verifica pretul

London LHR

London LHR
Aeroportul Heathrow este un aeroport international major din Londra, Regatul Unit, situat la 23 km la vest de centrul Londrei. Heathrow este unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume dupa traficul international de pasageri, precum si cel mai... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
EI
A3
SU
AM
AH