Bologna - poarta low-cost spre Marea Adriatica

Bologna, capitala regiunii Emilia-Romagna este una dintre cele mai populare destinatii in randul Calatorilor din regiunea noastra.

Orasul este un centru economic si industrial important si este cunoscut pentru viata sa culturala si universitara precum si pentru gastronomia locala. In aceasta regiune prospera se afla si una dintre cele mai mari comunitati de romani din Italia.

Dar in afara de pastele bolognese si Lamborghini, mai este un motiv pentru care milioane de oameni sosesc in fiecare an pe Aeroportul din Bologna. De aici ajungi usor la renumitele statiuni de la Marea Adriatica - Rimini, Riccione, Cervia, Cesenatico - care impreuna formeaza Riviera Romagnola.

Zboruri directe Bologna

Spre Bologna poti zbura direct si ieftin din toate aeroporturile principale din regiunea noastra. Preturile pornesc de la 29 euro/directie, daca iti rezervi biletele de avion din timp.

Oferte tur-retur Bologna

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Bologna
Wizz Air Bucuresti 17 Sep 21 W6 3163 Direct Wizz Air Bologna 19 Sep 21 2 zile Direct de la €28 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Cluj-Napoca ⇄ Bologna
Wizz Air Cluj-Napoca 22 Sep 21 W6 3393 Direct Wizz Air Bologna 29 Sep 21 7 zile Direct de la €27 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Iasi ⇄ Bologna
Wizz Air Iasi 10 Aug 21 W6 3667 Direct Wizz Air Bologna 31 Aug 21 21 zile Direct de la €50 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Suceava ⇄ Bologna
Wizz Air Suceava 03 Sep 21 W6 3613 Direct Wizz Air Bologna 24 Sep 21 21 zile Direct de la €48 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Chisinau ⇄ Bologna
Wizz Air Chisinau 26 Oct 21 W6 3789 Direct Wizz Air Bologna 30 Oct 21 4 zile Direct de la €50 Verifica pretul

Bologna BLQ

Bologna BLQ
Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi (italiana: Aeroporto di Bologna-Guglielmo Marconi) este un aeroport international care serveste orasul Bologna din Italia. Se afla la aproximativ 6 km (3,7 mi) nord-vest de centrul orasului in regiunea Emilia-R... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
3O
A3
EI
E5
SU

Cum ajungi din aeroportul Bologna la statiuni

Odata ajuns aici ai la dispozitie mai multe modalitati de transport din aeroport spre cele mai importante orase si statiuni de la Marea Adriatica:

Bologna - Riviera Romagnola

Rimini

Rimini - Riviera Romagnola

Rimini este una dintre cele mai cunoscute si renumite statiuni de litoral din toata Europa.

Si-a castigat renumele datorita plajelor sale cu nisip alb intinse pe o lungime de 15 km, abundentei de hoteluri si nenumarate localuri, atractii si distractii pentru orice buget.

Mii de turisti vin aici in fiecare an pentru a savura soarele, pentru a se relaxa pe plaje si a evada de viata moderna agitata.

In afara de plajele fantastice, Rimini este, de asemenea, incarcat cu o multime de locuri istorice, vestigii antice romane, parcuri fermecatoare si muzee interesante.

  Oferte de cazare in Rimini


Riccione

Riccione - Riviera Romagnola

Statiunea Riccione este renumita prin spiritul petrecaret si dezinhibat si viata de noapte vibranta.

Riccione este insa o destinatie potrivita si pentru vacanta cu familia. Aici se afla mai multe parcuri tematice - Oltremare, Aquafan si Indiana – care ofera o gama larga de distractii pentru adulti si copii deopotriva.

Statiunea mai este cunoscuta pentru izvoarele sale termale naturale si centrele de spa - locul perfect pentru a te relaxa si intineri corpul si mintea.

  Oferte de cazare in Riccione


Cervia

Cervia - Riviera Romagnola

Cervia este una dintre cele mai atractive destinatii de vacanta din Romagna, renumita, in primul rand, pentru lacurile sarate si padurile seculare de pini.

Padurea de pini la doar cativa pasi distanta de plaja, salinele si numeroasele facilitiati de wellness si divertisment atrag in fiecare an milioane de turisti din toata lumea.

Iubitorii de soare au aici la dispozitie 9 km de plaje curate cu nisip fin, bine echipate si sigure, si toata gama de servicii pentru a te bucura de o vacanta relaxanta pe tarmul Marii Adriatice.

  Oferte de cazare in Cervia