British Airways va zbura direct Londra Heathrow - Cluj-Napoca

Compania aeriana nationala a Marii Britanii - British Airways - a anuntat lansarea primului sau zbor direct spre Cluj-Napoca. Operatorul va zbura din si spre principalul aeroport al Londrei - Heathrow.

Noua ruta va fi operata de in perioada iulie - septembrie pe aeronave din familia Airbus conform progamului de mai jos. Distanta aeriana: 1 823 km, durata medie de zbor: 3 ore 10 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
BA Londra - Cluj-Napoca 2 iulie Miercuri, Vineri, Duminica
07:00-11:50
BA Cluj-Napoca - Londra 2 iulie Miercuri, Vineri, Duminica
12:40-13:40

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noul zbor sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online. Preturile la bilete pornesc de la £65 (fara bagaj de cala).

Din Cluj spre Heathrow incepe sa zboare mai devreme Blue Air  - pe 30 aprilie. In afara de noile zboruri spre Heathrow, Londra este in continuare deservita de Wizz Air spre Luton si Ryanair spre Stansted.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Cluj-Napoca ⇄ Londra
Wizz Air Cluj-Napoca 11 Mar W6 3305 Direct Wizz Air Londra 16 Mar 5 zile Direct de la €19 Verifica pretul

Pana in 2021 Aeroportul Heathrow era accesibil doar cu zboruri directe din Bucuresti. Incepand cu vara anului 2021 acesta este conectat direct cu Bucuresti, Cluj si Iasi - cu rute operate de 2 operatori - Blue Air si British.

Concurenta stransa va aduce preturi mai mici si program mai flexibil pentru calatorii din Cluj-Napoca.

Aeroportul Heathrow este unul dintre cele mai importante noduri de tranzit aerian din lume care serveste mai mult de 240 de rute directe, inclusiv 30 spre SUA.

British Airways
British Airways
IATA: BA ICAO: BAW Marea Britanie
British Airways (BA) este compania aeriana nationala a Regatului Unit, cu sediul central la Waterside, Harmondsworth, langa baza principala a companiei din Aeroportul Londra Heathrow. Este a doua c... Vezi detalii
Cluj-Napoca CLJ
Cluj-Napoca CLJ
Aeroportul International Avram Iancu Cluj este un aeroport care serveste orasul Cluj-Napoca, Romania. Cunoscut initial ca Aeroportul Someseni, este... Vezi detalii
London LHR
London LHR
Aeroportul Heathrow este un aeroport international major din Londra, Regatul Unit, situat la 23 km la vest de centrul Londrei. Heathrow este unul d... Vezi detalii

 

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.