British Airways reia zborurile programate spre Hong Kong

Boeing 777 British Airways - Aeroportul Hong Kong

British Airways a reluat zborurile programate de pasageri din Londra Heathrow catre Hong Kong in acest weekend odata cu ridicarea restictiilor de calatorie. Ruta este reluata dupa o pauza de 5 luni, ultimul zbor fiind operat in decembrie 2021.

Zborul va fi operat conform programului de mai jos. Acesta poate suferi modificari ulterioare - pentru orarul actualizat acceseaza pagina zborului direct.

Zborul direct Londra (Heathrow) - Hong Kong British Airways va fi operat cu aeronave de tip Boeing 777-300, distanta aeriana - 9 646 km, durata medie de zbor - 12 ore.

Zbor Direct Start Frecventa Concurenti
BA Londra - Hong Kong 7 mai Zilnic Cathay Pacific, Virgin Atlantic
BA Hong Kong - Londra 7 mai Zilnic

British Airways zboara din Heathrow spre Bucuresti si urmeaza sa opereze si spre Cluj-Napoca, oferind calatorilor din Romania conexiuni comode spre unul dintre cele mai importante centre economice din lume.

Biletele de avion pentru zborul direct Londra - Hong Kong sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 229 euro/sens.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Londra ⇄ Hong Kong
British Airways Londra 08 Noi 21 BA 27 Direct British Airways Hong Kong 18 Noi 21 10 zile Direct de la €472 Verifica pretul

Hong Kong a avut unele dintre cele mai dure restrictii Covid-19 iar British Airways a fost, de asemenea, afectata de aceasta politica la mijlocul lunii decembrie. Acum operatorul a publicat un program optimist cu zborurile zilnice din si spre Hong Kong.

London LHR

London LHR
Aeroportul Heathrow este un aeroport international major din Londra, Regatul Unit, situat la 23 km la vest de centrul Londrei. Heathrow este unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume dupa traficul international de pasageri, precum si cel mai... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
AM
EI
A3
AH
SU

Hong Kong HKG

Hong Kong HKG
Hong Kong International este principalul aeroport din Hong Kong pe insula Chek Lap Kok. Aeroportul este cunoscut si sub numele de Aeroportul International Chek Lap Kok (赤 鱲 角 機場). Aeroportul Chek Lap Kok este un important nod regional pentru trans... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
AF
BX
CA
AI
AC