Blog | Cand se pornesc zborurile din/spre Moldova

Relansare zboruri Chisinau - 15 iunie

Incepand cu 17 martie 2020 toate zborurile din Chisinau au fost oprite. Este pentru prima data in istoria de dupa al 2-lea razboi mondial cand unicul aeroport din Moldova, cu un trafic anual de aproape 3 milioane de pasageri, a fost inchis iar intreaga tara a ramas blocata.

Afla aici cum se restabileste traficul aerian din/spre Republica Moldova si cand poti sa iar zbori liber.

Pe data de 3 iunie a fost emisa Hotararea Comisiei Extraordinare de Sanatate Publica conform careia, incepand cu 15 iunie 2020, se reiau cursele aeriene regulate de pasageri, cu respectarea stricta a masurilor de prevenire a raspandirii infectiei COVID-19.

Cum se restabileste traficul aerian

Mai jos poti vedea devierea traficului aerian din/spre Moldova pe zi in comparatie cu 2019 si cum se restabilesc zborurile. Datele sunt furnizate de Eurocontrol si sunt actualizate in fiecare zi.

Orarul de zboruri se schimba dinamic in fiecare zi. Pentru a vedea daca exista zbor direct pentru itinerariu si a vedea programul autorizat de zboruri verificati mai jos.

Program zboruri directe

Toate zborurile directe din/spre Moldova le gasiti aici: Toate zborurile directe din si spre Moldova

Informatia este valabila si actualizata zilnic conform orarului de zboruri a operatorilor aerieni mentionati si este actualizata zilnic. Orarul se poate schimba dinamic in orice moment.

Pentru a verifica starea unui zbor anumit va rugam sa contactati transportatorul aerian

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.