Blog | Cand se pornesc zborurile din/spre Moldova

Afla cand incep zborurile

Introduceti un caracter din numele itinerariului pentru a vedea si alege zborurile. Sunt disponibile toate zborurile directe din/catre Romania si Moldova.
  • Sunt afisate doar zboruri directe active in 2020
    Sunt afisate doar zborurile tur. Pentru zborurile retur data inceperii zborului este aceeasi
Relansare zboruri Chisinau - 15 iunie

Incepand cu 17 martie 2020 toate zborurile din Chisinau au fost oprite. Este pentru prima data in istoria de dupa al 2-lea razboi mondial cand unicul aeroport din Moldova, cu un trafic anual de aproape 3 milioane de pasageri, a fost inchis iar intreaga tara a ramas blocata.

Afla aici cum se restabileste traficul aerian din/spre Republica Moldova si cand poti sa iar zbori liber.

 

Pe data de 3 iunie a fost emisa Hotararea Comisiei Extraordinare de Sanatate Publica conform careia, incepand cu 15 iunie 2020, se reiau cursele aeriene regulate de pasageri, cu respectarea stricta a masurilor de prevenire a raspandirii infectiei COVID-19.

Cum se restabileste traficul aerian

Mai jos poti vedea devierea traficului aerian din/spre Moldova pe zi in comparatie cu 2019 si cum se restabilesc zborurile. Datele sunt furnizate de Eurocontrol si sunt actualizate in fiecare zi.

Am analizat orarul de zboruri al principalilor operatori din Moldova si mai jos poti puteti vedea cand incep acestia sa zboare din/spre Moldova.

Aici sunt afisate doar zborurile care inca nu sunt operate sau au fost suspendate. Restul zborurilor directe din/spre Moldova sunt deja operate conform Programului de zboruri.

Informatia este valabila si actualizata zilnic conform orarului de zboruri a operatorilor aerieni mentionati si este actualizata zilnic. Orarul se poate schimba dinamic in orice moment.

Pentru a verifica starea unui zbor anumit va rugam sa contactati transportatorul aerian

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri