Program relansare zboruri directe Moldova

Pe aceasta pagina sunt sunt toate zborurile din/spre Chisinau care inca nu sunt active si datele reale de relansare. Actualizam zilnic informatia din surse oficiale - programul operatorilor aerieni si ale aeroporturilor, NOTAM-uri si hotarari ale guvernelor.

Cum calculam data relansarii curselor

Aici calculam data reala de relansare a zborurilor, adica centralizam informatia din programul operatorului aerian + informatii NOTAM (directivele oficiale privind traficul aerian) + hotararile guvernelor.

Pe site-urile companiilor aeriene (de ex. Wizz Air, Air Moldova, FlyOne si altele) este actualizata mai lent situatia generala (din cauza complexitatii sistemelor si volumului mare de zboruri si destinatii), astfel pentru unele zboruri care nu vor fi efectuate inca se vand bilete.

Unele zboruri sunt operate cu program limitat in ianuarie, pentru detalii acceseaza pagina zborului.

Cand se deschid zborurile din Chisinau

Pentru economie de spatiu sunt indicate doar zborurile din Moldova, pentru zborurile de retur corespunzatoare datele de lansare coincid.

53% zboruri active

La data de 18.01.2021 19 zboruri sunt active din Chisinau, 53% din numarul total al zborurilor autorizate.

Informatia este valabila si actualizata zilnic. Orarul se poate schimba dinamic in orice moment. In cazul in care aveti o rezervare contactati agentia (compania aeriana) unde ati cumparat biletele pentru cea mai corecta informatie.

Surse oficiale

Hotarari ale Guvernului si NOTAM-uri

Program aeroporturi Moldova

Program companii aeriene

Vrei sa afli primul cand sunt relansate zborurile din si spre Moldova? Adauga aceasta pagina in Favorite, Aboneaza-te sau urmareste-ne pe Facebook.com/ZborDirect.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular