MD Restart 2022 | Cand se reiau …

MD Restart 2022 | Cand se reiau zborurile in Moldova

MD Restart 2022 | Cand se reiau zborurile in Moldova

Programul curselor din/spre Chisinau se modifica in fiecare zi - iar aici gasesti unicul program actualizat si centralizat cu datele efective de lansare a curselor aeriene din Moldova.

Orarul de zboruri se modifica in fiecare zi in functie de situatia comerciala a companiilor aeriene si statutul de restrictionare al tarilor de plecare si destinatie. In multe cazuri companiile vand bilete pentru zboruri care deja e clar ca nu vor putea fi efectuate iar anularile de zboruri se tin lant.

Razboiul Rusiei cu Ucraina, Covid-19 sunt niste conditii de forta majora pe care le cunoastem toti, de fapt exista o multime de alti factori care influenteaza aviatia civila.

Noi suntem cu ochii pe toti acesti factori si toti operatorii aerieni care zboara din/si spre Moldova iar mai jos poti vedea lista cu toate zborurile directe si datele cand acestea incep efectiv

Cum calculam data lansarii/relansarii zborurilor

Pentru a calcula data cand incepe un zbor analizam programul operational al operatorilor aerieni, al aeroporturilor de plecare si de sosire si, bineinteles, statutul de restrictionare al tarilor de plecare si de sosire (NOTAM-uri, alerte si restrictii de calatorii oficiale).

Mai jos poti sa vezi toate cursele aeriene directe care inca nu sunt active si cand incep sa fie operate. Pentru cea mai exacta informatie despre statutul zborului, fa o cautare.

Pentru economie de spatiu sunt afisate doar zborurile tur (din Moldova), pentru zborurile retur data de lansare/relansare coincide (cu mici exceptii).

Cand incep zborurile din/spre Moldova

Fii atent cand rezervi pe site-ul Wizz Air, multe rute le poti gasi in continuare facand cautare din sau spre Chisinau, dar de fapt cursele sunt operate din Iasi.

Aici sunt afisate doar zborurile care nu sunt inca operate Pentru a vedea toate zborurile fa click pe "Toate zborurile directe"

Surse utilizate

Program operational companii aeriene

Program operational aeroporturi

NOTAM si Hotarari de guvern

Hotarari si masuri Guvern MD