Blog | Cand se pornesc zborurile din/spre Moldova

Afla cand incep zborurile

Introduceti un caracter din numele itinerariului pentru a vedea si alege zborurile. Sunt disponibile toate zborurile directe din/catre Romania si Moldova.
  • Sunt afisate doar zboruri directe active in 2020
    Sunt afisate doar zborurile tur. Pentru zborurile retur data inceperii zborului este aceeasi
Relansare zboruri Chisinau - 15 iunie

Incepand cu 17 martie 2020 toate zborurile din Chisinau au fost oprite. Este pentru prima data in istoria de dupa al 2-lea razboi mondial cand unicul aeroport din Moldova, cu un trafic anual de aproape 3 milioane de pasageri, a fost inchis iar intreaga tara a ramas blocata.

Afla aici cum se restabileste traficul aerian din/spre Republica Moldova si cand poti sa iar zbori liber.

Pe data de 3 iunie a fost emisa Hotararea Comisiei Extraordinare de Sanatate Publica conform careia, incepand cu 15 iunie 2020, se reiau cursele aeriene regulate de pasageri, cu respectarea stricta a masurilor de prevenire a raspandirii infectiei COVID-19.

Cum se restabileste traficul aerian

Mai jos poti vedea devierea traficului aerian din/spre Moldova pe zi in comparatie cu 2019 si cum se restabilesc zborurile. Datele sunt furnizate de Eurocontrol si sunt actualizate in fiecare zi.

Am analizat orarul de zboruri al principalilor operatori din Moldova si mai jos poti puteti vedea cand incep acestia sa zboare din/spre Moldova.

W6 Wizz Air

Chiar daca planifica sa reinceapa zborurile pe 16 mai, conform restrictiilor MD compania low-cost ungara se restarteaza pe 15 Iunie 2020.


9U Air Moldova

Air Moldova incepe operatiunile de zbor pe 01 Iulie 2020, in functie de starea de restrictionare a tarilor de destinatie.


5F FlyOne

FlyOne incepe sa zboare pe 01 Iulie 2020.


4H HiSky

Aceasta este o noua companie si al 3-lea transportator aerian inregistrat in Moldova, anuntandu-si lansarea la inceputul anului. Zborurile noi incep pe 01 Iulie 2020.


B2 Belavia

Calatorii din Chisinau vor putea zbura spre capitala Republicii Belarus incepand cu 16 Iunie 2020.


TK Turkish Airlines

Operatorul turc reia zborul spre Istanbul Ataturk, una dintre cele mai solicitate rute, pe 01 Iulie 2020.


PS Ukraine International Airlines

Conexiunea directa cu capitala Ucrainei se restabileste pe 02 Iulie 2020.


LO Lot Polish Airlines

Compania poloneza incepe sa opereze zborul direct si conexiunile prin Varsovia incepand cu 16 Iulie 2020.


LH Lufthansa

Compania germana redeschide zborurile directe si conexiunile multasteptate din Frankfurt pe 30 Octombrie 2020.


OS Austrian

Chiar daca multi deja zboara direct spre Viena cu Wizz, operatorul austriac ofera conexiuni comode din aeroportul Schwechat, inclusiv peste ocean, incepand cu 21 Iulie 2020.

Merita de mentionat ca dupa lansarea zborului alternativ Austrian si-a revizuit politica tarifara si acum preturile pornesc de la 69 euro/directie.


IZ Arkia Airlines

Operatorul israelian reia zborurile directe spre Tel Aviv incepand cu 04 Septembrie 2020.

Aceasta este a 3-a companie aeriana care zboara pe ruta Chisinau - Tel Aviv iar preturile in 2020 au scazut considerabil din cauza concurentei.


SU Aeroflot

Zborurile Aeroflot din/spre Chisinau si Moscova incep pe 02 August 2020.


Acestea sunt toate zborurile directe si toate companiile aeriene care opereaza zboruri din/spre Republica Moldova in 2020. Alte destinatii sunt disponibile cu escale sau din Romania si Odesa.

Informatia este valabila si actualizata zilnic conform orarului de zboruri a operatorilor aerieni mentionati si este actualizata zilnic. Orarul se poate schimba dinamic in orice moment.

Pentru a verifica starea unui zbor anumit va rugam sa contactati transportatorul aerian

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri