MD Restart 2022 | Cand se reiau zborurile in Moldova

Pe aceasta pagina gasesti toate zborurile directe din Republica Moldova si datele exacte cand incep sa fie operate. Programul relansarii curselor din/spre Chisinau se modifica in fiecare zi - zilnic il actualizam si noi ca sa ai cea mai exacta informatie despre zborul tau.

In perioada pandemiei Covid-19 orarul de zboruri se modifica in fiecare zi in functie de situatia comerciala a companiilor aeriene si statutul de restrictionare al tarilor de plecare si destinatie. In multe cazuri companiile vand bilete pentru zboruri care deja e clar ca nu vor putea fi efectuate iar anularile de zboruri se tin lant.

Pentru a te ajuta sa eviti aceste situatii neplacute noi ti-am pregatit lista cu toate zborurile directe din Moldova si datele cand acestea incep efectiv.

Cum calculam data lansarii/relansarii zborurilor

Pentru a calcula data cand incepe un zbor analizam programul operational al operatorilor aerieni, al aeroporturilor de plecare si de sosire si, bineinteles, statutul de restrictionare al tarilor de plecare si de sosire (NOTAM-uri, alerte si restrictii de calatorii oficiale).

Mai jos poti sa vezi toate cursele aeriene directe care inca nu sunt active si cand incep sa fie operate. Pentru cea mai exacta informatie despre statutul zborului, fa o cautare.

Pentru economie de spatiu sunt afisate doar zborurile tur (din Moldova), pentru zborurile retur data de lansare/relansare coincide (cu mici exceptii).

Cand incep zborurile din/spre Moldova

Chisinau KIV

Surse utilizate

Program operational companii aeriene

Program operational aeroporturi

NOTAM si Hotarari de guvern

NOTAM Moldova

Hotarari si masuri Guvern MD

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.