Blog | Cand se reiau zborurile din/spre Romania

Pe 14 mai a fost ridicata Starea Exceptionala in Romania si instituita Stare de Alerta. Cursele aeriene sunt relansate pe masura scoaterii restrictiilor de calatorie.

Aici vezi care este situatia cu zborurile din/spre Romania si cand putem iarasi sa zburam liber in Europa si mai departe.

De ce depinde relansarea zborurilor

In primul rand acest lucru depinde de ridicarea restrictiilor de fiecare tara in parte. In afara de restrictiile statelor traficul aerian din/spre Romania este obiectul Hotararilor Guvernului Romaniei privind starea de alerta.

Un alt aspect important este cel comercial - gradul de incarcare si volumul de anulari al fiecarei companii aeriene.

Cum se restabileste traficul aerian Romania

Important  -  o mare parte din rutele pe care ne-am obisnuit sa zburam direct, inclusiv Toronto, Montreal, Bordeaux si multe altele nu vor mai fi disponibile in 2020, unica optiune ramanand zborurile cu escale. Despre cum zbori cu escala vezi aici: Zbor low-cost cu escala - procedura si recomandari

Cand se reiau zborurile din/spre Romania

Programul de zboruri se schimba dinamic in fiecare zi. Pentru a verifica daca sunt zboruri pentru o ruta anumita si a vedea programul autorizat de zboruri verificati mai jos.

Program zboruri directe

Toate zborurile directe din/spre Romania le gasiti aici: Toate zborurile directe din/spre Romania

Informatia despre relansarea zborurilor este actualizata cu orarul oficial al operatorilor aerieni in cauza. Pentru a afla mai multe detalii despre un anumit zbor va recomandam sa accesati site-ul oficial al operatorului aerian.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.