Ce inseamna si de unde vine ZborDirect

Ce inseamna si de unde vine ZborDirect

Ce inseamna si de unde vine ZborDirect

Multi utilizatori ai site-ului zbordirect.com ne intreaba: "De ce motorul se cheama ZborDirect daca sunt si zboruri cu escala pe site?"

Raspundem. Denumirea "ZborDirect" nu vine de la tipul de zboruri pe care le oferim Pasagerilor ci caracterizeaza tehnologia pe care o utilizam pentru a oferi aceste zboruri.

Piata serviciilor de rezervari bilete de avion era deja destul de aglomerata la momentul fondarii ZborDirect in 2014. Mii de agentii isi ofereau serviciile Pasagerilor in cautare de zboruri si bilete de avion ieftine. Trebuia sa facem ceva diferit ca sa putem ocupa un loc in acest domeniu competitiv.

Pretul este unul din criteriile cele mai importante care sta la baza deciziei Calatorului de alege una sau o alta agentie. Pentru a oferi preturi mai mici am decis sa ne conectam direct la operatorii aerieni parteneri utilizand sisteme IT proprii, fara intermediul sistemelor globale de distributie folosite de majoritatea agentiilor in mediul online.

Sistemele de distributie globale le ofera acestor agentii o alegere mai mare de furnizori de servicii de transport dar si costuri lunare mult mai mari de mentenanta, care, bineinteles, sunt adaugate la pretul final al biletului de avion, platit de Pasager.

Noi am decis sa ne conectam direct doar la un numar limitat de operatori aerieni. Iar pentru a fi siguri ca preturile noastre vor fi cu adevarat mici - ne-am conectat doar la operatori low-cost – cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa. Astfel am reusit sa oferim preturi mai mici pentru Pasagerii nostri atat pentru zboruri directe cat si conexiuni low-cost.

Da, pe zbordirect.com vei gasi atat zboruri directe cat si cu escala, denumirea motorului neavand legatura cu tipul zborurilor pe care le oferim. Dar cu siguranta vei gasi doar cele mai ieftine zboruri si anume datorita tehnologiei de conexiune directa pe care o utilizam.

Denumirea ZborDirect vine de la modalitatea noastra de lucru cu operatorii aerieni - conexiune directa, fara intermediari.

In afara de preturi conexiunea directa cu operatorii  inseamna si o interactiune mai operativa in cazuri de urgenta (schimbari de orar, anulari, reprogramari de zboruri si alte situatii caracteristice unui domeniu atat de dinamic ca transportul aerian de pasageri). Aceste situatii se rezolva rapid de Agentii nostri fara nici un stres pentru Pasageri.

Utilizand si dezvoltand motorul propriu si independent de rezervari putem sa oferim servicii moderne si exclusive – check-in online automat (cea mai moderna si comoda inregistrare la zbor pe piata), combinari de zboruri ale mai multor operatori low-cost, timp minim de cautare si rezervare si alte servicii pe care nu le vei gasi la agentiile standard.

ZborDirect inseamna conexiune directa cu operatorii aerieni low-cost, rezervare rapida, simpla si comoda - si desigur - cele mai bune preturi la biletele de avion!

Articole similare

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate