Ce inseamna si de unde vine ZborDirect?

images/logo/zd_xl_dark.png

Multi utilizatori ai site-ului zbordirect.com ne intreaba: "De ce agentia se cheama ZborDirect daca sunt si zboruri cu escala pe site?"

Raspundem. Denumirea "ZborDirect" nu vine de la tipul de zboruri pe care le oferim Pasagerilor ci caracterizeaza tehnologia pe care o utilizam pentru a oferi aceste zboruri.

Piata serviciilor de rezervari bilete de avion era deja destul de aglomerata la momentul fondarii agentiei noastre in 2014. Mii de agentii isi ofereau serviciile Pasagerilor in cautare de zboruri si bilete de avion ieftine. Trebuia sa facem ceva diferit ca sa putem ocupa un loc in acest domeniu competitiv.

Pretul este unul din criteriile cele mai importante care sta la baza deciziei Calatorului de alege una sau o alta agentie. Pentru a oferi preturi mai mici am decis sa ne conectam direct la operatorii aerieni parteneri utilizand sisteme IT proprii, fara intermediul sistemelor globale de distributie folosite de majoritatea agentiilor in mediul online.

Sistemele de distributie globale le ofera acestor agentii o alegere mai mare de furnizori de servicii de transport dar si costuri lunare mult mai mari de mentenanta, care, bineinteles, sunt adaugate la pretul final al biletului de avion, platit de Pasager.

Noi am decis sa ne conectam direct doar la un numar limitat de operatori aerieni. Iar pentru a fi siguri ca preturile noastre vor fi cu adevarat mici - ne-am conectat doar la operatori low-cost – cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa. Astfel am reusit sa oferim preturi mai mici pentru Pasagerii nostri atat pentru zboruri directe cat si conexiuni low-cost.

Ryanair  Wizz AirNorwegian Air

Da, pe zbordirect.com vei gasi atat zboruri directe cat si cu escala, denumirea agentiei neavand legatura cu tipul zborurilor pe care le oferim. Dar cu siguranta vei gasi doar cele mai ieftine zboruri si anume datorita tehnologiei de conexiune directa pe care o utilizam.

Denumirea ZborDirect vine de la modalitatea noastra de lucru cu operatorii aerieni - conexiune directa, fara intermediari.

In afara de preturi conexiunea directa cu operatorii  inseamna si o interactiune mai operativa in cazuri de urgenta (schimbari de orar, anulari, reprogramari de zboruri si alte situatii caracteristice unui domeniu atat de dinamic ca transportul aerian de pasageri). Aceste situatii se rezolva rapid de Agentii nostri fara nici un stres pentru Pasageri.

Utilizand si dezvoltand motorul propriu si independent de rezervari putem sa oferim servicii moderne si exclusive – check-in online automat (cea mai moderna si comoda inregistrare la zbor pe piata), combinari de zboruri ale mai multor operatori low-cost (de exemplu conexiuni low cost Cluj-Napoca - New York de la 209 euro), timp minim de cautare si rezervare si alte servicii pe care nu le vei gasi la agentiile standard.

ZborDirect inseamna conexiune directa cu operatorii aerieni low-cost, rezervare rapida, simpla si comoda - si desigur - cele mai bune preturi la biletele de avion!

Care sunt avantajele ZborDirect?

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri directe si conexiuni low-cost ca sa poti calatori acolo unde doresti - sigur, rapid si ieftin.

 • Check-in

  Inregistrarea la zbor - gratuit si automatizat

  Cu ZborDirect nu mai trebuie sa-ti aduci aminte sa faci check-in online. Noi o vom face pentru tine - automat. Cartile de imbarcare le primesti pe telefonul mobil - calatoreste modern si confortabil.

 • Rapid

  Timp minim si comoditate maxima

  Noi credem ca rezervarea online trebuie sa fie simpla si rapida. Nu conteaza cum o faci - pe calculator sau pe telefonul mobil - nu vei cheltui mai mult de 3 minute. Pentru ca noi pretuim timpul Pasagerilor nostri.

 • Minimum date

  Date personale in siguranta

  Pentru a rezerva bilete de avion vei indica doar numele si datele de nastere ale pasagerilor, fara date de identificare personale din pasaport. Pentru biletele cu check-in la aeroport gratuit te prezinti la zbor doar cu pasaportul.

 • Asistenta

  Economiseste timp si nervi

  Nu mai trebuie sa astepti minute in sir pana cand vei fi conectat la un operator. Noi suntem aici 24 ore din 24 ca sa-ti acordam asistenta pentru Rezervarea ta - pe telefon, pe Livechat sau retelele de socializare.

 • Low-cost

  Doar zboruri low-cost

  Pe zbordirect.com vei gasi doar zboruri low-cost. Ce inseamna aceasta? ZborDirect este conectat direct doar la operatori aerieni low-cost, cauta non-stop cele mai ieftine bilete de avion si ti le aduce la un click distanta.

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri