Cum ajungi din Romania direct pe insulele …

Cum ajungi din Romania direct pe insulele din Grecia

Cum ajungi din Romania direct pe insulele din Grecia

Avem foarte multe solicitari de la utilizatorii zbordirect.com privind disponibiliatea de zboruri directe din Romania spre insulele grecesti. Nici nu este de mirare - acestea sunt, probabil, cele mai atractive destinatii pentru vacanta de vara.

Pana nu demult majoritatea zborurilor din Romania erau operate doar charter dar incepand cu anul 2021 situatia se schimba complet.

Zboruri directe din Romania

Calatorii care doresc sa viziteze insula lui Zeus au o alternativa low-cost de mai mult timp - zborul direct București - Chania operat de Ryanair.

Incepand cu vara anului 2020 Wizz Air lanseaza primele zboruri low-cost din Bucuresti spre Heraklion, București - Mykonos si București - Santorini - cu preturi de la 109 euro dus-intors.

Sezonul de vara 2021 vine cu si mai multe zboruri directe spre insulele grecesti din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu, Suceava si Timisoara.

Ca raspuns la cererea in crestere anul 2022 vine cu o "explozie" fara precedent de noi curse aeriene spre Grecia. Acum aproape nu au ramas insule grecesti care sa nu aiba conexiune directa aeriana cu Romania.

Biletele la cursele directe cu tarif extra redus, redus si mediu spre insulele grecesti se vand aproximativ cu 4-6 luni inainte de zbor. Daca vrei sa zbori ieftin spre insule trebuie sa rezervi din timp.

Alte insule sunt accesibile prin conexiuni low-cost.

Zboruri directe din Ungaria

Daca esti din vestul Romaniei si vrei sa zbori direct ai o optiune perfecta - Budapesta sau Debretin.

Zborurile sunt operate in sezonul de vara, din Aprilie pana in Octombrie - de 2 ori pe saptamana, cu exceptia insulei Zakynthos, aici se zboara o data pe saptamana.

Pretul mediu pentru un bilet tur-retur din Budapesta spre insule este de 150 euro. Dar trebuie sa ai in vedere ca aceste locuri se vand cu mult timp inainte de zbor. Insulele grecesti raman a fi unele dintre cele mai populare destinatii din lume si biletele ieftine se vand ca painea calda.

Budapesta este si fara acest lucru o destinatie foarte atractiva, si cu siguranta iti vei petrece aici timpul placut inainte de zbor.

Din Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu si alte orase ajungi in Budapesta usor cu rute de autobuz regulate sau transferuri private. De asemenea poti opta pentru BlaBlaCar

Articole similare

Toate aeroporturile active din Tarile de Jos (Olanda)
Toate aeroporturile active din Tarile de Jos (Ola…
Animawings va zbura direct din Timisoara spre Insula Rhodos
Animawings va zbura direct din Timisoara spre Ins…
Cum sa-ti organizezi singur o vacanta in Maldive - Ghid de calatorie
Cum sa-ti organizezi singur o vacanta in Maldive …
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023