Cum ajungi din Romania direct pe insulele din Grecia

Avem foarte multe solicitari de la utilizatorii zbordirect.com privind disponibiliatea de zboruri directe din Romania spre insulele grecesti. Nici nu este de mirare - acestea sunt, probabil, cele mai atractive destinatii pentru vacanta de vara.

Pana nu demult majoritatea zborurilor din Romania erau operate doar charter dar incepand cu anul 2021 situatia se schimba complet.

Zboruri directe din Romania

Calatorii care doresc sa viziteze insula lui Zeus au o alternativa low-cost de mai mult timp - zborul direct Bucuresti - Chania operat de Ryanair.

Incepand cu vara anului 2020 Wizz Air lanseaza primele zboruri low-cost din Bucuresti spre Heraklion, Mykonos si Santorini - cu preturi de la 109 euro - dus-intors!

Sezonul de vara 2021 vine cu si mai multe zboruri directe spre insulele grecesti din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu, Suceava si Timisoara:

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Rodos
Wizz Air Bucuresti 26 Iun 22 W6 3027 Direct Wizz Air Rodos 03 Iul 22 7 zile Direct de la €78 Verifica pretul

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Heraklion
Blue Air Bucuresti 25 Sep 21 0B 9611 Direct Blue Air Heraklion 27 Sep 21 2 zile Direct de la €174 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Mykonos
Wizz Air Bucuresti 24 Sep 21 W6 3077 Direct Wizz Air Mykonos 27 Sep 21 3 zile Direct de la €112 Verifica pretul
Biletele la cursele directe cu tarif extra redus, redus si mediu spre insulele grecesti se vand aproximativ cu 4-6 luni inainte de zbor. Daca vrei sa zbori ieftin spre insule trebuie sa rezervi din timp.

Alte insule sunt accesibile prin conexiuni low-cost.

Zboruri directe din Ungaria

Daca esti din vestul Romaniei si vrei sa zbori direct ai o optiune perfecta - Budapesta.

De aici ai zboruri directe low-cost spre Heraklion (Creta), Corfu (Kerkyra), Zakynthos, Rhodos, Santorini - adica cele mai frumoase insule din Grecia - si probabil din Mediterana.

Zborurile sunt operate in sezonul de vara, din Aprilie pana in Octombrie - de 2 ori pe saptamana, cu exceptia insulei Zakynthos, aici se zboara o data pe saptamana.

Pretul mediu pentru un bilet tur-retur din Budapesta spre insule este de 150 euro. Dar trebuie sa ai in vedere ca aceste locuri se vand cu mult timp inainte de zbor. Insulele grecesti raman a fi unele dintre cele mai populare destinatii din lume si biletele ieftine se vand ca painea calda.

Budapesta este si fara acest lucru o destinatie foarte atractiva, si cu siguranta iti vei petrece aici timpul placut inainte de zbor.

Din Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu si alte orase ajungi in Budapesta usor cu rute de autobuz regulate sau transferuri private. De asemenea poti opta pentru BlaBlaCar

Toate aeroporturile active din Grecia

Toate aeroporturile din Grecia
Grecia este, fara indoiala, cea mai populara destinatie pentru vacanta de vara si una dintre cele mai accesibile din regiunea noastra dupa distanta. O mare parte din calatori aleg inca sa plece in Grecia, chiar si pe insule, cu autocarul sau automobilul, dar, daca vrei sa ajungi mai repede, mai comod, mai sigur si mai ieftin iti recomandam sa...
Vezi toate aeroporturile