Blog | Cum ajungi din vestul Romaniei direct pe insulele din Grecia

Insula Rhodos Grecia

Avem foarte multe solicitari de la utilizatorii zbordirect.com privind disponibiliatea de zboruri directe din Romania spre insulele grecesti. Nici nu este de mirare - acestea sunt, probabil, cele mai atractive destinatii pentru vacanta de vara.

Din pacate, multe sunt operate doar charter, adica pot fi procurate doar la pachet cu alte servicii. In schimb exista conexiuni low-cost bune spre cele mai importante insule.

Zboruri directe din Romania

In sezonul de vara compania aeriana charter Ellinair opereaza zboruri directe spre Creta (Heraklion) din Bucuresti si Cluj-Napoca.

Bilete pentru aceste zboruri pot fi rezervate si fara achizitionarea unui pachet turistic, dar preturile medii sunt de 300-400 euro dus-intors, daca rezervi din timp.

Din fericire, calatorii care doresc sa viziteze insula lui Zeus au o alternativa low-cost - de 2-3 ori mai ieftina - zborul direct Bucuresti - Chania operat de Ryanair.

Biletele de avion cu tarif extra redus, redus si mediu spre insulele grecesti se vand aproximativ cu 6-12 luni inainte de zbor. Restul tarifelor pornesc de la 300/400 euro dus-intors.

Zboruri cu escala din Romania

Alte insule sunt accesibile prin conexiuni low-cost:

Zboruri directe din Ungaria

Dar daca esti din vestul Romaniei si vrei sa zbori direct ai o optiune perfecta - Budapesta.

De aici ai zboruri directe low-cost spre Heraklion (Creta), Corfu (Kerkyra), Zakynthos, Rhodos - adica cele mai frumoase insule din Grecia - si probabil din Mediterana.

Zborurile sunt operate in sezonul de vara, din Aprilie pana in Octombrie.

Pretul mediu pentru un bilet tur-retur din Budapesta spre insule este de 150-200 euro. Dar trebuie sa ai in vedere ca aceste locuri se vand cu mult timp inainte de zbor - 6-12 luni. Insulele grecesti raman a fi unele dintre cele mai populare destinatii din lume si biletele ieftine se vand ca painea calda.

Budapesta este si fara acest lucru o destinatie foarte atractiva, si cu siguranta iti vei petrece aici timpul placut inainte si dupa zbor.

Din Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu si alte orase ajungi in Budapesta usor cu rute de autobuz regulate sau transferuri private. De asemenea poti opta pentru BlaBlaCar

Zboruri low-cost sunt disponibile in prezent doar din Targu Mures.

A fost utila informatia de pe aceasta pagina?

Apreciaza-ne cu un like
Distribuie si prietenilor

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri