De ce e mai bine sa rezervi …

De ce e mai bine sa rezervi biletele de avion online

De ce e mai bine sa rezervi biletele de avion online

Demult au trecut timpurile cand trebuia sa mergi la biroul unei agentii turistice sau companii aeriene pentru a-ti lua biletele de avion. Mai exact, incepand cu anii 2000, au fost scoase din uz biletele de avion tiparite pe blanchete speciale iar inregistrarea la zbor a devenit posibila pe internet.

Rezervarea biletelor de avion este deja un serviciu integral online pe care il poti efectua direct de pe computer sau chiar telefonul mobil.

Recenta pandemie Coronavirus a demonstrat inca o data cat de inutile si lipsite de sens sunt birourile turistice fizice. Chiar si cei care nu stiau pana acum ce inseamna internet si un smartphone, pusi in fata nevoii de a a zbura, au putut sa-si solutioneze toate necesitatile de calatorie simplu si rapid, fara sa iasa din casa.

De ce nu mai trebuie sa rezervi offline

Biletul de avion este un serviciu electronic. Iar serviciile electronice se achizitioneaza online. Punct.

Da, mai sunt oameni care prefera sa mearga la o agentie pentru a-si rezerva biletele de avion. Dar in afara de timpul pe care il vor pierde pe drum, acestia, de asemenea, vor plati si un pret mai mare pentru bilete, cu minimum 20% mai scump decat online.

Chiar daca este incredibil, dar mai sunt si calatori care isi cumpara biletele chiar si la aeroport (unde biletele sunt si mai scumpe decat la birouri)! De ce? Pentru ca multe persoane (in primul rand cei care zboara prima data, dar nu neaparat) cred ca biletele de avion se achizitioneaza doar la locul prestarii serviciului. Dar aceasta nu inseamna ca si tu trebuie sa faci asa.

Sa fim sinceri - unicul care are de castigat de la vizita ta la o agentie turistica este agentul care trebuie sa primeasca un salariu. Daca acest agent nu este prietenul, fratele sau mama ta - de ce sa platesti mai mult?

De ce inca mai sunt agentii de bilete fizice?

Tot mai putine sunt aceste birouri fizice, mai ales dupa pandemie, dar mai exista.

Si exista doar pentru ca mai sunt persoane care nu stiu cum sa foloseasca un smartphone sau nu stiu cum sa rezerve online.

Daca esti si tu in aceasta categorie - atat de simplu este sa rezervi bilete online incat e pacat sa platesti bani pentru asta cand o poti face gratuit.

De ce este mai bine sa rezervi online

Desi pentru unii oameni rezervarile pe internet sunt ceva nou si infricosator, motivele de mai jos te vor ajuta sa-ti depasesti frica si sa te bucuri de economii mai mari. Asadar, sa trecem la aceste motive chiar acum si sa vedem de ce rezervarile online sunt mult mai ieftine, mai comode si mai rapide.

Este mai usor decat crezi

Nu trebuie sa fii expert sau sa fii dotat cu abilitati speciale pentru a a-ti face singur rezervarile online. De fapt - este extrem de simplu - aici: Instructii rezervare bilete poti sa vezi un ghid scurt despre cum sa-ti rezervi biletele.

Este mai ieftin

Biletele online sunt mai ieftine decat cele rezervate offline. De ce? Pentru ca motoarele online nu platesc chirie pentru oficiu si salariu agentilor.

Este mai rapid

In secolul nostru zbuciumat fiecare minut conteaza. Cu siguranta timpul este mai scump decat banii si nu ne putem permite sa-l cheltuim pe lucruri inutile.

3-10 minute vei cheltui pentru a face o rezervare online. Rezerva online si cheltuie timpul personal pentru lucruri placute, familie, hobby - nu pentru deplasari la agentii de turism.

Poti sa compari preturile

Online poti sa compari preturile si sa alegi cel mai bun. De pe telefonul sau calculatorul tau ai acces la orice motor de cautari bilete, rezervari hoteluri, asigurari si orice alt serviciu. Poti usor sa compari ofertele, preturile, sa vezi promotii speciale si sa alegi doar cele mai bune.

Cand intri la o agentie ai in fata doar un agent care iti comunica verbal ofertele. Doar nu ai de gand sa alergi prin tot orasul de la agentie la agentie sa compari preturile?

Online este simplu - alegi orasul de plecare si destinatia, un click si lasa motorul sa alerge.

Preturile la bilete de schimba dinamic

Daca totusi ai de gand sa te pornesti la drum in cautare de cel mai ieftin bilet - trebuie sa ai in vedere ca misiunea ta este din start sortita esecului. Preturile la bilete se schimba dinamic - fiecare 10 minute.

Cunoastem multe situatii cand Calatorii suna la agentie unde afla pretul unui bilet, se pornesc la agentie si cand ajung pretul este deja mai mare. De ce? Pentru ca cineva l-a rezervat online, iar Calatorul in cauza a cheltuit degeaba timpul de drum si a pierdut un bilet ieftin.

Si in final - rezervarea offline este ceva depasit

Aceasta este realitatea obiectiva - rezervarea biletelor la o agentie turistica este o modalitate demodata si depasita. Tehnologiile evolueaza, se schimba trendurile si multe lucruri cu care suntem obisnuiti dispar si devin inutile.

Mai foloseste cineva un fax, telefon stationar cu disc sau mobil cu butoane? Mai cumpara cineva ziare cu anunturi?

Trebuie sa recunoastem - rezervarea biletelor de avion la un birou turistic este un atavism al secolulul XX si trebuie sa ramana acolo.

Unde sa rezervi online

Daca vrei sa cumperi bilete low cost (adica bilete cu tarif redus ale companiilor Wizz Air, Ryanair, Blue Air...) poti sa folosesti o agentie online ca www.zbordirect.com, care este specializata anume in zboruri low cost.

In afara de serviciile proprii zbordirect.com iti ofera si un motor de cautare meta care iti arata ofertele altor motoare, agentii, companii aeriene (mai mult de 600) iar tu poti sa alegi cea mai buna optiune.

Cum sa rezervi online

Si pe zbordirect.com si pe alte motoare interfata este intuitiva si simpla astfel incat oricine sa-l poata folosi fara careva instructiune sau abilitati speciale.

E simplu - alege punctul de plecare, destinatia, datele dorite de calatorie si fa un click (sau atinge cu degetul) pe butonul cauta - atat - si lasa motorul sa caute printre miile de oferte si sa-ti arate cele mai bune.

Mai detaliat despre cum sa cauti si sa rezervi eficient pe www.zbordirect.com (dar se refera si la alte motoare de rezervari) poti citi aici: Cum sa cauti si sa rezervi eficient bilete low-cost .

Vrei sa rezervi cele mai bune oferte de bilete de avion? Vrei sa economisesti bani? Iti pretuiesti timpul personal?

Scoate telefonul din buzunar, acceseaza un motor online si in mai putin de cinci minute ai locurile in avion rezervate!

Articole similare

Cum gasesti un zbor direct din 2 click-uri?
Cum gasesti un zbor direct din 2 click-uri?
De ce nu exista zbor direct din Romania spre Verona?
De ce nu exista zbor direct din Romania spre Vero…
Zboruri charter din Romania si Moldova care pot fi rezervate online 2024
Zboruri charter din Romania si Moldova care pot f…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate