Debretin - alternativa pentru Satu Mare si …

Debretin - alternativa pentru Satu Mare si Oradea

Debretin - alternativa pentru Satu Mare si Oradea

Programul de zboruri din Oradea si Satu Mare este destul de limitat. Ryanair reia 4 zboruri internationale din Bihor incepand cu iulie 2021. Mai spre nord, Aeroportul din Satu Mare ofera doar 2 curse directe internationala - spre Londra si Paris.

Din fericire Calatorii din aceasta regiune a Romaniei au o alternativa perfecta de a zbura direct si ieftin spre cele mai solicitate destinatii din Europa.

Aeroportul din Debretin

La doar 80 km distanta de Oradea si 120 km de Satu Mare se afla cel mai apropiat aeroport pentru Calatorii din Bihor si Transilvania - Aeroportul International Debretin, Ungaria.

Din Debretin sunt disponibile zboruri directe low-cost spre Cipru, Franta, Germania, Israel, Olanda, Marea Britanie si Spania.

Acest aeroport are cea mai dinamica dezvoltare din regiune datorita investitiilor masive si prezentei companiei low-cost, partenerului ZborDirect - Wizz Air.

Debrecen DEB

Debrecen DEB

Aeroportul International Debrecen este aeroportul international al orasului Debrecen din judetul Ha…

Mergi la DEB

Cum ajungi in Debretin

Mai multi transportatori opereaza curse de transfer din/spre Aeroportul Debretin si Oradea. Orarul de transferuri este coordonat cu orarul zborurilor - asa ca puteti sa nu va faceti griji ca veti ramane in aeroport.

Preturile la bilete pornesc de la 45 lei (≈ €9) si pot fi achizitionate de la soferii autovehiculelor, imbarcarea pasagerilor se face in parcarea aeroportului. Din Oradea plecarea este langa Gara Mare CFR si alte locatii.

Orar curse auto

Curse de transfer

Mai multe firme de transport ofera servicii de transfer din/spre aeroportul Debretin.

  • Oradea (Gara CFR) - Debrecen
    45 RON Vezi orar

Curse programate

In sezonul de vara sunt disponibile si curse programate.

  • Cluj Napoca (Autogara BETA) - Debrecen
    45 RON Vezi orar
  • Oradea (B-dul Dacia) - Debrecen
    35 RON Vezi orar

Cand te pornesti la drum trebuie sa ai in vedere ca, in ciuda proximitatii, Aeroportul Debretin se afla in alt fus orar (minus 1 ora fata de Romania).

 

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023