Delta Airlines reia zborul direct Atena - Atlanta

Compania aeriana Delta Airlines relanseaza conexiunea directa dintre Atena si cel mai nod de tranzit din SUA - Aeroportul Hartsfield-Jackson din Atlanta.

Ruta este reluata in legatura cu relaxarea restrictiilor Greciei privind accesul strainilor in tara.

Aeroportul din Atlanta este unul dintre cele mai importante aeroporturi din lume iar timp de 20 ani a fost cel mai mare dupa numarul de pasageri.

Zborul direct Atlanta - Atena - Atlanta va fi operat pe aeronave de tip Airbus A330-300 conform progamului de mai jos. Distanta aeriana: 9 155 km, durata medie de zbor: 11 ore.

Zbor Direct Start Frecventa/Plecare
DL Atlanta - Atena 2 iulie Zilnic
16:25 - 10:00
DL Atena - Atlanta 2 iulie Zilnic
12:25 - 17:35

Orele sunt locale pentru fiecare aeroport. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat si preturi accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru ruta relansata sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online.

Din Bucuresti se zboara intensiv si ieftin spre Atena, noul zbor va aduce inca o conexiune comoda si ieftina din Romania spre Georgia, SUA. Pasagerii din Bucuresti, Bacau vor beneficia de conexiuni comode pe rutele cu destinatia directa Atlanta dar si conexiuni ulterioare spre restul Americii - din Atlanta ajungi aproape oriunde.

Delta Air Lines
Delta Air Lines
IATA: DL ICAO: DAL Statele Unite ale Americii
Delta Air Lines, Inc., denumita de obicei Delta, este una dintre companiile aeriene majore ale Statelor Unite si un transportator vechi. Are sediul central in Atlanta, Georgia. Compania aeriana, im... Vezi detalii
Atena ATH
Athens ATH
Aeroportul International Atena Eleftherios Venizelos (greaca: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Diethnís Aeroliménas Athinón "Elef... Vezi detalii
Atlanta ATL
Atlanta ATL
Aeroportul International Hartsfield – Jackson Atlanta la sud de districtul Downtown Atlanta. Este numit dupa fostii primari din Atlanta, William B... Vezi detalii
Aboneaza-te la buletinul nostru si fii primul care va afla despre cele mai importante noutati despre zboruri directe si bilete de avion, conditii de calatorie si tot ce trebuie sa stii pentru calatoria ta.