Destinatii fara carantina 2020

Multe tari, chiar daca nu restrictioneaza accesul impun carantina pentru cei care sosesc de la 10 la 14 zile. Dar o vacanta in carantina este lipsita de sens, doar daca nu ai de gand sa stai toata ziua la hotel - 14 zile.

Chiar daca virusul isi face de cap pe mapamond iar majoritatea tarilor impun restrictii de calatorie acest lucru nu inseamna ca lumea s-a oprit. Nu s-a oprit nici turismul - mai ales spre tarile care nu impun regimul de autoizolare pentru turisti.

Aici ti-am pregati toate destinatiile fara carantina unde poti sa pleci in vacanta in aceasta perioada. Informatia este actualizata zilnic din prima sursa - autoritatile relevante ale tarilor, datele MAE RO si IATA (TIMATIC).

Informatia este actualizata zilnic pentru cetatenii Romaniei. Pentru cetatenii MD informatia actualizata este aici: Calatoria in Europa cu pasaport biometric RM

Unele tari de mai jos, chiar daca nu impun regimul de autoizolare pot impune anumite restrictii de intrare pentru cetatenii anumitor tari sau care au tranzitat anumite tari inaninte de sosire - verifica cu atentie restrictiile de intrare pentru tara care te intereseaza.

Daca planifici o calatorie de scurta durata trebuie sa ai in vedere ca regimul de carantinare poate nu fi reciproc in Romani. Chiar daca Romania este in lista verde a unor tari - la revenirea acasa poate fi impusa masura de auto-izolare.

Daca nu gasesti informatia de care ai nevoie nu ezita sa ne contactezi.

Europa

Restul lumii

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular