Ellinair reia zborurile directe din Romania spre Heraklion, Creta

Grecia este una dintre destinatiile cu performante bune in 2020, pe care mizeaza operatorii aerieni si in sezonul de vara 2021. Ellinair nu este o exceptie - compania aeriana reia rutele directe suspendate anterior din Romania spre Creta.

Zborul Cluj-Napoca - Heraklion a fost operat anterior de compania greceasca dar a fost suspendat in 2020. Acesta urmeaza sa fie unicul zbor direct din Cluj spre Grecia.

Pe directia Bucuresti - Heraklion avem deja o concurenta stransa - Ryanair (spre Chania), Blue Air si Wizz Air spre Heraklion. Astfel se explica frecventa limitata, zborul Ellinair va fi operat doar 1 data pe saptamana.

Zbor direct Perioada Frecventa
EL Bucuresti - Heraklion 01.06 - 21.09 Marti
EL Cluj-Napoca - Heraklion 04.06 - 24.09 Vineri

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Preturile la biletele de avion Ellinair pornesc de la 100 euro/directie, adica cu 50% mai putin decat in 2019. Chiar si asa acestea sunt mai mari decat ale concurentilor pe aceeasi ruta Wizz Air si Blue Air.

Ellinair
Ellinair
IATA: EL ICAO: ELB Grecia
Ellinair este o companie aeriana greaca cu sediul in Salonic care opereaza zboruri programate si charter. Compania este membra a grupului Mouzenidis si a fost creata pentru a servi volumul mare de... Vezi detalii

Heraklion HER

Heraklion HER
Aeroportul International Heraklion „Nikos Kazantzakis” este aeroportul principal de pe insula Creta, Grecia si al doilea aeroport cel mai aglomerat al tarii, dupa Aeroportul International Atena. Este situat la aproximativ 5 km est de centrul orasu... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
DY
0B
FR
W6
U2

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular