Eurowings reia zborurile directe spre Insulele Canare

Eurowings Insulele Canare

Se scot restrictiile de calatorie spre spre una dintre cele mai populare si importante destinatii din Europa iar cea mai mare companie aeriana low cost din Germania reia zborurile spre aceasta destinatie din 5 orase germane.

Principala companie aeriana care opereaza zboruri spre destinatii de agrement din Germania va zbura din nou in mod regulat spre Insulele Canare incepand cu 7 noiembrie, dupa ridicarea pe 22 Octombrie a restrictiilor de calatorie.

Datorita unei clime placute oceanice-tropicale, insulele Lanzarote, Tenerife, Fuerteventura, La Palma si Gran Canaria sunt in mod traditional destinatii foarte populare in perioada toamna/iarna. Biletele pentru cele cinci insule soare sunt deja in vanzare cu preturi de la 65 euro.

Eurowings conecteaza din nou Insulele Canare fara o escala de la cinci aeroporturi germane (si bazele sale principale operationale): Berlin, Düsseldorf, Hamburg, Köln / Bonn si Stuttgart.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Stuttgart ⇄ Tenerife
TUI fly Deutschland Stuttgart 12.12.2020 X3 2218 Direct TUI fly Deutschland Tenerife 12.12.2020 0 zile Direct de la €156 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Hamburg ⇄ Tenerife
Eurowings Hamburg 16.01.2021 EW 7532 Direct Eurowings Tenerife 23.01.2021 7 zile Direct de la €178 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Stuttgart ⇄ Las Palmas de Gran Canaria
TUI fly Deutschland Stuttgart 04.01.2021 X3 2168 Direct TUI fly Deutschland Las Palmas de Gran Canaria 10.01.2021 6 zile Direct de la €525 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Hamburg ⇄ Las Palmas de Gran Canaria
Condor Hamburg 19.12.2020 DE 1518 Direct Condor Las Palmas de Gran Canaria 02.01.2021 14 zile Direct de la €558 Verifica pretul

In perioada Covid Insulele Canare sunt fara indoiala printre cele mai sigure destinatii pe glob. Veniturile din turism sunt foarte importante pentru insule iar autoritatilor locale au investit masiv in masurile de prevenire a raspandirii infectiei.

Eurowings este unul dintre liderii industriei la capitolul siguranta si igiena, iar pasagerilor Eurowings care se afla deja in tara de destinatie li se garanteaza intoarcerea in Germania in cazul unui nou avertisment de calatorie sau blocare - daca este necesar, si cu un zbor special.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular