Eurowings reia zborurile directe spre Insulele Canare

Eurowings Insulele Canare

Se scot restrictiile de calatorie spre spre una dintre cele mai populare si importante destinatii din Europa iar cea mai mare companie aeriana low cost din Germania reia zborurile spre aceasta destinatie din 5 orase germane.

Principala companie aeriana care opereaza zboruri spre destinatii de agrement din Germania va zbura din nou in mod regulat spre Insulele Canare incepand cu 7 noiembrie, dupa ridicarea pe 22 Octombrie a restrictiilor de calatorie.

Datorita unei clime placute oceanice-tropicale, insulele Lanzarote, Tenerife, Fuerteventura, La Palma si Gran Canaria sunt in mod traditional destinatii foarte populare in perioada toamna/iarna. Biletele pentru cele cinci insule soare sunt deja in vanzare cu preturi de la 65 euro.

Eurowings conecteaza din nou Insulele Canare fara o escala de la cinci aeroporturi germane (si bazele sale principale operationale): Berlin, Düsseldorf, Hamburg, Köln / Bonn si Stuttgart.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Stuttgart ⇄ Tenerife
TUI fly Deutschland Stuttgart 24 Iun 21 X3 2218 Direct TUI fly Deutschland Tenerife 01 Iul 21 7 zile Direct de la €215 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Hamburg ⇄ Tenerife
Condor Hamburg 08 Noi 21 DE 1448 Direct Condor Tenerife 22 Noi 21 14 zile Direct de la €206 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Stuttgart ⇄ Las Palmas de Gran Canaria
Eurowings Stuttgart 07 Noi 21 EW 2262 Direct Eurowings Las Palmas de Gran Canaria 20 Noi 21 13 zile Direct de la €118 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Hamburg ⇄ Las Palmas de Gran Canaria
Condor Hamburg 08 Aug 21 DE 1518 Direct Condor Las Palmas de Gran Canaria 15 Aug 21 7 zile Direct de la €331 Verifica pretul

In perioada Covid Insulele Canare sunt fara indoiala printre cele mai sigure destinatii pe glob. Veniturile din turism sunt foarte importante pentru insule iar autoritatilor locale au investit masiv in masurile de prevenire a raspandirii infectiei.

Eurowings este unul dintre liderii industriei la capitolul siguranta si igiena, iar pasagerilor Eurowings care se afla deja in tara de destinatie li se garanteaza intoarcerea in Germania in cazul unui nou avertisment de calatorie sau blocare - daca este necesar, si cu un zbor special.