Wizz Air extinde baza, flota si reteaua din Belgrad

Expansiune masiva Wizz Air la Belgrad

La 16 iunie 2020, Wizz Air a anuntat o extindere masiva a operatiunilor de la Aeroportul Nikola Tesla din Belgrad.

Lowcosterul va adauga un nou avion Airbus A321 la baza din Belgrad si va trece complet la aeronave de tip A321 incepand cu august 2020.

Noua aeronava se va alatura flotei in iulie 2020. Astfel, incepand cu luna iulie, Wizz Air va opera 3 noi aeronave Airbus A321 si vor fi lansate, in acelasi timp, 9 noi rute.

Belgradul a fost unul dintre primele aeroporturi din regiune pentru Wizz Air cu zboruri catre Dortmund si Londra - in 2010. Dupa 10 ani, Wizz Air ofera acum 28 de rute catre 16 tari din 2 aeroporturi sarbe: Belgrad si Niš.

Serbia a fost una dintre primele tari din Europa care a relaxat restrictiile si a repornit traficul de pasageri, iar incepand cu luna iulie, Aeroportul Belgrad va oferi o retea extinsa de destinatii si preturi mai mici pentru toti calatorii din regiune, inclusiv si pentru calatorii din Romania.

Aeroportul din Belgrad este situat convenabil langa granita de vest a Romaniei, la doar 160 km distanta de Timisoara. Calatorii din vestul Romaniei vin aici pentru zborurile directe spre America dar si alte zboruri care nu sunt disponibile din Romania sau sunt mult mai scumpe.

Zboruri noi Wizz Air din Belgrad

Noile zboruri vor incepe in Iulie 2020 si vor fi operate conform orarului de mai jos. Programul poate suferi modificari mai tarziu.

Zboruri directe noi Start Frecventa Zboruri concurente
Belgrad - Barcelona 18-Iul 2 Air Serbia
Belgrad - Bruxelles Charleroi (relansat) 19-Iul 2  
Belgrad - Koln 17-Iul 3  
Belgrad - Friedrichshafen (relansat) 16-Iul 3  
Belgrad - Hamburg 17-Iul 3  
Belgrad - Lisabona 18-Iul 2  
Belgrad - Milano Malpensa 18-Iul 2 Air Serbia
Belgrad - Oslo Torp (relansat) 19-Iul 2  
Belgrad - Turku 17-Iul 2  

Oferte fierbinti tur-retur din Belgrad

Belgrade BEG

Belgrad BEG
Aeroportul Nikola Tesla din Belgrad (sarba: Аеродром Никола Тесла Београд / Aerodrom Nikola Tesla Beograd) sau Aeroportul Belgrad (sarb: Аеродром Београд / Aerodrom Beograd) este un aeroport international care serveste Belgrad, Serbia. Este cel ma... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
A3
SU
SM
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.