Blog | Wizz Air isi consolideaza pozitia de lider in Bucuresti cu 8 zboruri directe noi

Expansiune masiva Wizz Air in Bucuresti

Cea mai mare companie aeriana din Romania isi consolideaza pozitia de lider si lanseaza 8 zboruri directe noi din Bucuresti.

5 zboruri vor fi operate din Otopeni in premiera absoluta inclusiv spre unele dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa - Mykonos si Santorini.

Airbus Wizz Air in Bucuresti Otopeni

Pana acum pe Insula Sardinia puteai sa ajungi doar prin Alghero. Noul zbor direct catre Aeroportul Elmas din Cagliari vine sa satisfaca cererea de transport in crestere pentru aceasta destinatie populara, atat printre turisti cat si lucratorii migranti.

Wizz Air a mai zburat spre Memmingen in 2019 dar a suspendat zborul din cauza gradului de incarcare insuficient. Memmingen este poarta low cost a Bavariei si alternativa mult mai ieftina pentru aeroporturile din Munchen si Stuttgart. Facand o analiza a traficului in crestere din celelalte orase din Romania Wizz a decis sa-i mai dea o sansa rutei din Bucuresti.

Faptul ca spre Karlsruhe se zboara din Timisoara si Sibiu nu si din Bucuresti probabil a fost o mica scapare a operatorului. Iata ca incepand cu luna august si calatorii din regiunea Bucurestiului vor putea zbura direct spre orasul spa Baden-Baden.

Pe directiile Hamburg si Copenhaga urmeaza sa scada preturile - aici vor opera 2 companii aeriene - Blue Air si Wizz Air iar lansarea primului zbor spre Bergen este raspunsul operatorului pentru cererea de transport in crestere catre Norvegia - destinatie solicitata in primul rand de un numar mare de lucratori migranti sezonieri.

Bergen este al 3-lea aeroport din Norvegia accesibil direct din Romania.

Zboruri noi Wizz Air din Bucuresti

Noile zboruri vor incepe in August 2020 si vor fi operate conform orarului de mai jos. Rutele vor fi operate initial doar in sezonul de vara (pana pe 28 octombrie). Programul poate suferi modificari mai tarziu.

Zboruri directe noi Start Frecventa Zboruri concurente
Bucuresti - Mykonos 11-Aug 2  
Bucuresti - Santorini 09-Aug 2  
Bucuresti - Cagliari 13-Aug 2  
Bucuresti - Memmingen (relansat) 08-Aug 3  
Bucuresti - Baden-Baden 10-Aug 3  
Bucuresti - Hamburg 09-Aug 4 Blue Air
Bucuresti - Copenhaga 10-Aug 3 Blue Air
Bucuresti - Bergen 08-Aug 2  

Oferte fierbinti tur-retur Wizz din Bucuresti

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Santorini
Wizz Air Bucuresti 23.05.2021 W6 3075 Direct Wizz Air Santorini 30.05.2021 7 zile Direct de la €66 Verifica pretul

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Memmingen
Wizz Air Bucuresti 10.10.2020 W6 3099 Direct Wizz Air Memmingen 17.10.2020 7 zile Direct de la €29 Verifica pretul

Bucharest OTP

Bucharest OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai aglomerat aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) nord de centrul orasului Bucuresti. In prezent, este unul dintre cele doua aeroporturi care dese... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.