Blog | Expansiune masiva Wizz Air in Chisinau

Afla cand incep zborurile

Introduceti un caracter din numele itinerariului pentru a vedea si alege zborurile. Sunt disponibile toate zborurile directe din/catre Romania si Moldova.
  • Sunt afisate doar zboruri directe active in 2020
    Sunt afisate doar zborurile tur. Pentru zborurile retur data inceperii zborului este aceeasi
Wizz Air Chisinau

Wizz Air, cea mai mare companie aeriena low-cost din Republica Moldova si una dintre companiile aeriene cu cea mai dinamica dezvoltare in Europa, anunta o crestere cu 68% a operatiunilor din Aeroportul International Chisinau.

Operatorul aduce inca o aeronava Airbus A320 si lanseaza cinci rute mult asteptate din Chisinau spre Memmingen, Dortmund (Germania), Paris Beauvais (Franta), Copenhaga (Danemarca) si Bruxelles Charleroi (Belgia).

Aceasta este cea mai masiva expansiune a operatiunilor pe aeroportul din Chisinau in 2018 si cel mai important eveniment pentru piata transporturilor aeriene de pasageri din Moldova.

Aditional, cursele din Chisinau - Londra-Luton, Milano-Bergamo, Venetia-Treviso, Berlin-Schönefeld si Roma-Ciampino isi vor mari frecventa saptamanala. In total, sunt adaugate 17 zboruri in orarul Wizz Air Chisinau.

Merita de mentionat ca noile zboruri deschid si noi conexiuni low-cost in Europa pentru calatorii din Moldova. Biletele pentru toate zborurile sunt deja disponibile pe zbordirect.com cu preturi de la 31 EUR. In acest pret este inclus si serviciul propriu ZborDirect - check-in online automat - un serviciu care iti va economisi timp si nervi la rezervarea biletelor low-cost.

In perioada ianuarie-mai 2018, peste 158.000 de pasageri au beneficiat de serviciile Wizz in aeroportul din Chisinau, ceea ce constituie o crestere de peste 33% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri