FlyOne reia zborurile directe din Chisinau spre Sankt-Petersburg

Airbus A320 FlyOne in Aeroportul Pulkovo Sank-Petersburg

Compania aeriana FlyOne este prima care relanseaza zborul direct spre Sankt-Petersburg incepand cu 27 martie 2021. Cursa Chisinau - Pulkovo va fi operata initial 1 data pe saptamana.

FlyOne va zbura spre/din Sankt-Petersburg in fiecare Miercuri si Sambata, conform orarului de mai jos:

Zbor Direct Start Frecventa
5F Chisinau - Sankt Petersburg 27.03 Mie, Sam (zilnic incepand cu 1 iunie)
5F Sankt Petersburg - Chisinau 27.03 Mie, Sam (zilnic incepand cu 1 iunie)

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Biletele sunt deja puse in vanzare online iar preturile incep de la 69 euro/directie.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Chisinau ⇄ Sankt Petersburg
FlyOne Chisinau 03 Dec 21 5F 115 Direct FlyOne Sankt Petersburg 10 Dec 21 7 zile Direct de la €146 Verifica pretul

La momentul publicarii acestei stiri FlyOne este prima companie aeriana care incepe sa zboare spre capitala de nord a Rusiei. Air Moldova incepe un pic mai tarziu - pe 5 aprilie, si cu bilete un pic mai scumpe - de la 109 euro.

Astfel, conform orarului la momentul publicarii acestei stiri in aprilie se va zbura din Chisinau spre Sankt-Petersburg in zilele de Luni (Air Moldova), Miercuri si Sambata (FlyOne). Incepand cu luna mai - Luni, Marti (Air Moldova) si Miercuri, Sambata (FlyOne, Air Moldova). Incepand cu 1 iunie se va zbura zilnic.

Conform anuntului companiei, la toate cursele FlyOne toti pasagerii sunt obligati sa poarte masca, manusi si sa se echipeze cu dezinfectant (in recipient nu mai mare de 100 ml). Pasagerii care nu vor fi echipati corespunzator nu vor fi admisi la bord.

FlyOne
FlyOne
IATA: 5F ICAO: FIA Moldova
Fly One este una dintre cele trei companii aeriene care opereaza in Republica Moldova. Incepand cu vara anului 2021 devine a 2-a companie din Moldova dupa numarul de destinatii. Vezi detalii

Saint-Petersburg LED

Sankt-Petersburg LED
Aeroportul Pulkovo a fost deschis oficial la 24 iunie 1932, ca aeroport intern de stat. In prezent Pulkovo este cel de-al 4-lea aeroport cel mai aglomerat din Rusia si din statele post-sovietice. Pulkovo este unul dintre cele mai mari aeroporturi... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
SU
BT
AF
9U
KC