FlyOne va zbura direct din Moldova spre …

FlyOne va zbura direct din Moldova spre Erevan, Armenia

FlyOne va zbura direct din Moldova spre Erevan, Armenia

Compania aeriana FlyOne va zbura direct din Chisinau spre Erevan (Armenia). Acesta este deja al 3-lea zbor pe care FlyOne il anunta in acest spre din Moldova spre regiunea Caucaziana, si unicul care ramane in program.

In acest sezon compania a mai vandut bilete si pentru Tbilisi si Batumi, ambele curse fiind anulate complet. Evident, calatorii din Republica Moldova prefera sa calatoreasca spre Vest, chiar daca operatorul a investit in Est cu o baza in Erevan. 

Anterior operatorul a vandut bilete spre Batumi (si aici anulata complet), compania aeriana mizand pe turistii care vor sa-si diversifice destinatiile, in cazul Erevanului obiectivul este diferit - "salvarea Moscovei".

Ca urmare a razboiului Rusiei cu Ucraina, zborurile directe spre Moscova din Moldova au fost anulate dar cererea de calatori inca exista si conexiunile prin Erevan sunt cele mai comode dupa durata si pret.

Zborurile directe Chisinau - Erevan vor fi operate conform programului de mai jos. Acesta poate suferi schimbari ulterior.

Zbor Direct Start Frecventa
Chișinău - Erevan 15 iunie Miercuri, Joi, Sambata, Duminica

Preturile la bilete pornesc de la 69 euro iar locurile pot fi rezervate online pe site-ul companiei sau a agentiilor partenere.

Articole similare

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania in 2022 - crestere cu 87%
Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania…
Wizz Air lanseaza primul zbor direct low-cost Bucuresti - Luxemburg
Wizz Air lanseaza primul zbor direct low-cost Buc…
Wizz dubleaza numarul de pasageri in 2022 si reduce emisiile de CO2
Wizz dubleaza numarul de pasageri in 2022 si redu…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023