Cum zbori direct spre Antalya - Poarta …

Cum zbori direct spre Antalya - Poarta Rivierei Turcesti in 2024

Cum zbori direct spre Antalya - Poarta Rivierei Turcesti in 2024

Antalya nu are nevoie de prezentare lunga - una dintre cele mai populare destinatii printre calatorii din regiunea noastra si un simbol al vacantelor all-inclusive.

In perioada de vara avioanele zboara aproape in fiecare zi din principalele aeroporturi din regiunea noastra spre poarta Rivierei Turcesti. Dar daca pana nu demult zborurile erau charter - adica puteau fi rezervate la pachet cu hotel si alte servicii turistice - acum poti sa-ti rezervi bilete spre Antalya singur.

Daca nu esti amatorul vacantelor la pachet sau pur si simplu vrei sa calatoresti spre Antalya independent - aici vei afla cum zbori direct spre Antalya.

Zboruri directe programate spre Antalya

Acestea sunt operate in sezonul de vara - adica incepand cu primavara pana toamna tarziu. 

Cursele programate pot fi suplimentate de catre companiile aeriene care au surplus de locuri pentru zborurile charter.

Mai jos poti sa vezi toate zborurile directe programate din regiunea noastra spre Antalya la momentul editarii acestui articol.  Disponibilitatea si frecventa se pot modifica dinamic - verifica programul si fa o cautare pentru a vedea programul actualizat.

Toate cursele aeriene spre Antalya le poti vedea aici: Toate zborurile directe spre Antalya

Din alte aeroporturi, inclusiv aeroportul Arad, sunt efectuate curse charter. Acestea pot fi rezervate doar ca parte a unui pachet turistic.

Zboruri cu escala spre Antalya

Avand in vedere ca Turkish Airlines domina zborurile spre Antalya - pe aceasta directie se formeaza conexiuni comode si rapide - in primul rand via Istanbul.

Astfel calatorii din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta si Chisinau pot profita de aceste conexiuni in perioada cand zborurile directe programate nu sunt operate.

Din Bucuresti se deschid si conexiuni low-cost prin aeroportul secundar din Istanbul (Sabiha Gökçen).

Aeroportul din Antalya are legatura directa cu mai mult de 140 aeroporturi - si pe aceasta directie se formeaza conexiuni comode si prin alte puncte intermediare decat IST. Pentru a vedea ofertele fa o cautare si filtreaza zborurile, alege 1 escala si ordoneaza dupa durata.

Preturile la biletele de avion spre Antalya

Pretul la bilete pentru un zbor direct porneste de la 100-150 euro / directie - daca rezervi biletele din timp.

Ca si pentru orice alta destinatie solicitata - cu cat este mai aproape ziua zborului - cu atat mai scump. Daca rezervi in ajunul zborului si in sezonul inalt - poti prinde bilete si cu 500 euro directie.

Calatorii din Bucuresti au ocazia sa zboare direct cu low-costerul turc Pegasus - aici preturile pornesc de la 50 euro - cu rezervare timpurie.

Cursa București - Antalya operata de Pegasus are si cea mai mare frecventa.

Aeroportul din Antalya

Aeroportul Antalya (turcesc: Antalya Havaliman Irak) este un aeroport international situat la 13 km nord-est de centrul orasului Antalya, Turcia. Este poarta de intrare in Riviera Turca si o destinatie majora in timpul sezonului european estival si unul dintre aeroporturile mari din sud-vestul Turciei, celelalte fiind Bodrum si Dalaman. Aeroportul are doua terminale internationale si un terminal intern.

Antalya AYT
Antalya AYT

Aeroportul Antalya (turc: Antalya Havalimanı) este un aeroport international situat la 13 km (8,1 m…

Statiuni populare in raza aeroportului Antalya

  • Belek - 35 km de aeroport. Situata pe teritoriul unei rezervatii nationale, una dintre cele mai tinere staliuni din Turcia.
  • Beldibi - 39 km de aeroport. Situata la sud de orasul Antalya, pe terenul districtului Konyaalti.
  • Kemer - 58 km de aeroport. Kemer este un oras turistic turcesc, un centru regional si o Mecca turistica.
  • Side - 65 km de aeroport. Situata pe o mica peninsula inconjurata de Muntii Toros la nord, Marea Mediterana la sud si raul Managavt la est.
  • Finike - 130 km de aeroport. Situata în largul coastei Mediteranei, la o distanta de 110 kilometri vest de Antalya, pe peninsula Teke.
  • Alanya - 140 km de aeroport. O statiune estivala bine-cunoscuta, cu o infrastructura dezvoltata.

Hoteluri all-inclusive in Antalya

Majoritatea hotelurilor cu regim all-inclusive ofera numere direct clientilor, adica poti sa-ti rezervi un numar all-inclusive la un hotel pe booking.com.

Cat te costa o vacanta DIY in Antalya?

Pachetul turistic este vacanta pe care o cumperi la agentia de turism. Tehnic aceasta se compune din bilete de avion + rezervare la hotel + asigurare.

Daca iti rezervi separat aceste 3 componente nu mai platesti comisionul agentiei si beneficiezi de exact acelasi volum si calitate de servicii.

Aici vom calcula pentru 1 persoana si 7 zile in Kemer, biletele de avion si hotelul rezervat cu cateva luni inainte de zbor.

Preturile de mai jos sunt calculate pentru o persoana si sunt medii, daca cauti bine si stii ce cauti poti gasi si mai ieftin si mai scump.

  • Biletele zbor direct (sau cu escala) - 200 euro
  • Hotel 4 stele (all-inclusive) - 250 euro
  • Asigurare medicala de calatorie - 20 euro

Total: 470 euro / persoana. Aceasta este aritmetica simpla a unei vacante all-inclusive in Antalya.

Articole similare

8 lucruri esentiale pe care ar trebui sa le ai in bagajul tau de mana
8 lucruri esentiale pe care ar trebui sa le ai in…
Toate aeroporturile active din Riviera Turceasca
Toate aeroporturile active din Riviera Turceasca
Zboruri charter din Romania si Moldova care pot fi rezervate online 2024
Zboruri charter din Romania si Moldova care pot f…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate