HiSky lanseaza primul zbor direct din Satu Mare spre Frankfurt

Compania aeriana HiSky isi continua expansiunea in Romania si lanseaza in premiera absoluta o noua ruta directa din Satu Mare spre unul dintre cele mai importante aeroporturi din lume - Frankfurt FRA. Noua ruta va fi operata incepand cu luna iunie.

Anuntul vine la scurt timp dupa ce operatorul a publicat tarifele pentru un alt nou zbor din Satu Mare, spre Paris Beauvais (HiSky se relanseaza cu primele zboruri directe din Romania si Moldova).

Zborul direct Satu Mare - Frankfurt va fi operat initial de 2 ori pe saptamana conform orarului de mai jos. Distanta aeriana: 1 077 km, durata medie de zbor: 1 ora 50 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
4H Satu Mare - Frankfurt 5 iunie Luni, Sambata
14:00 - 14:50
4H Frankfurt - Satu Mare 5 iunie Luni, Sambata
10:20 - 13:00

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct. Ora este locala pentru fiecare aeroport.

Biletele pentru noua cursa aeriana sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate online.

Preturile la bilete pornesc de la 29 euro/directe - adica foarte ieftin pentru o conexiune directa cu Frankfurt.

In afara de accesul direct spre capitala economica a Germaniei noua ruta va aduce satmarenilor si noi conexiuni comode si ieftine cu destinatii mai indepartate, inclusiv peste ocean, aeroportul din Frankfurt fiind un nod de tranzit aerian important.

HiSky
HiSky
IATA: H4 ICAO: HYS Romania
HiSky este o companie aeriana start-up care a obtinut certificatul de operator aerian in 2 tari - Romania si Republica Moldova. Compania opereaza zboruri directe programate din 4 aeroporturi - Cluj... Vezi detalii
Satu Mare SUJ
Satu Mare SUJ
Aeroportul Satu Mare este unul dintre primele aeroporturi din Romania, deschis oficial in 1936. Primul avion care a ajuns pe Aeroportul Satu Mare a... Vezi detalii
Frankfurt FRA
Frankfurt FRA
Aeroportul Frankfurt am Main (germana: Flughafen Frankfurt am Main, cunoscut si sub numele de Rhein-Main-Flughafen) este un aeroport international... Vezi detalii
Aboneaza-te la buletinul nostru si fii primul care va afla despre cele mai importante noutati despre zboruri directe si bilete de avion, conditii de calatorie si tot ce trebuie sa stii pentru calatoria ta.