Primele zboruri directe internationale din Baia Mare cu HiSky

Zboruri directe HiSky din Baia Mare

Eveniment istoric in Baia Mare! Aeroportul Maramures isi confirma in sfarsit statutul de "International". Incepand cu luna decembrie 2021 sunt lansate primele zboruri directe internationale din Baia Mare spre aeroporturi importante din Europa.

Noile curse vor fi operate de compania aeriana HiSky conform programului de mai jos. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
H4 Baia Mare - Milano 20 Decembrie 2021 Luni, Vineri
H4 Baia Mare - Londra 18 Decembrie 2021 Miercuri, Sambata

Biletele pentru noile curse pot fi deja rezervate online iar preturile pornesc de la 39 euro/directie - adica foarte ieftin - si pot fi deja rezervate online.

Pana la venirea HiSky din Baia Mare se zbura direct doar in Bucuresti si mai departe cu escala spre un numar limitat de aeroporturi, la randul lor, accesibile direct din Bucuresti.

Incepand cu decembrie felul in care vor calatori baimarenii se va schimba complet. Bergamo si Stansted sunt importante noduri de transport aerian si baze a celor mai importante companii low-cost din Europa - toate fiind la distanta de un zbor din Maramures.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Baia Mare ⇄ Milano
HiSky Europe Baia Mare 28 Ian H4 223 Direct HiSky Europe Milano 04 Feb 7 zile Direct de la €77 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Baia Mare ⇄ Londra
HiSky Europe Baia Mare 22 Dec H4 227 Direct HiSky Europe Londra 05 Ian 14 zile Direct de la €101 Verifica pretul
Milano BGY
Milan BGY
Aeroportul International Orio al Serio este situat la sud-est de Bergamo, in Italia. Aeroportul se afla la 45 km (28 mi) nord-est de Milano si dese... Vezi detalii
London STN
London STN
London Stansted Airport este un aeroport international situat la Stansted Mountfitchet in districtul Uttlesford din Essex, la 68 km nord-est de cen... Vezi detalii
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.