Iasi - alternativa low-cost a aeroportului din Chisinau

Iasi International Airport

Cat ar fi de straniu si de trist, dar in Aeroportul International Chisinau se inregistreaza unele dintre cele mai ridicate taxe aeroportuare din Europa. Din pacate, tocmai din acest motiv, singurul transportator low-cost din Moldova, Wizz Air, nu poate oferi Pasagerilor tarifele scazute, atat de familiare deja in Romania.

Chiar si asa, Wizz Air ofera in continuare cele mai mici preturi din Moldova pentru cele mai populare destinatii. Dar daca doresti sa calatoresti cu adevarat ieftin si liber in Europa, nu trebuie sa mergi foarte departe.

Doar la 150 km de Chisinau se afla Aeroportul International Iasi, preferat deja de multi Clienti ai nostri din Republica Moldova care doresc sa calatoreasca ieftin spre destinatii precum Israel, Cipru, Franta, Germania, Italia, Olanda.

Pentru locuitorii din regiunea de nord a Republicii Moldova Aeroportul din Iasi este mai convenabil decat Chisinaul in toate privintele - si mai aproape si mai ieftin.

Daca destinatia ta este Rusia sau Turcia, din pacate, deocamdata, aceste directii nu sunt acoperite de companiile low-cost si vei fi nevoit sa zbori din Chisinau cu operatorii obisnuiti si bine cunoscuti. Dar speram ca intr-o buna zi situatia se va schimba si pentru aceste destinatii.

Insa daca destinatia ta este Europa si vrei sa zbori ieftin - bine ai venit la Aeroportul International Iasi!

Acest aeroport mic si compact are cea mai dinamica dezvoltare din regiune datorita prezentei companiilor low-cost, partenerilor ZborDirect, Wizz Air si Blue Air.

Iasi IAS

De la Chisinau la Iasi se poate сalatori comod de la Gara de Sud, pretul biletului porneste de la 140 MDL. Orarul de circulatie este foarte intensiv - in fiecare zi, la fiecare 30 de minute.

Cum ajungi din Chisinau la aeroportul din Iasi

Aeroportul Iasi este situat la doar 10 minute de centrul orasului. Aici poti ajunge cu autobuzul Nr. 50 (0,50 euro) sau cu taxiul (nu mai mult de 4,00 euro).

Urmatoarele zboruri low-cost sunt disponibile din Aeroportul International Iasi:

Din Iasi se deschid si conexiuni low-cost interesante catre Lyon (Franta), Porto (Portugalia), Frankfurt (Germania), Zaragoza (Spania) si alte destinatii populare din Europa.

Toate zborurile low cost din Iasi pot fi vizualizate aici: Toate ofertele low-cost din Iasi .

Doar pentru biletele de avion rezervate pe zbordirect.com se ofera check-in online automat si asistenta gratuita 24/24 online, pe telefon sau pe retelele de socializare.

Blog ZborDirect - Noutati si informatii importante

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri