Lansare zbor direct Bucuresti - Chania, Creta

Chania CHQ, Insula Creta - Grecia

Partenerul ZborDirect - Ryanair - lanseaza primul si mult-asteptatul zbor direct Bucuresti - Chania, Insula Creta.

Incepand cu Aprilie 2019 calatorii pot zbura direct si ieftin spre una dintre cele mai populare destinatii de vacanta de vara din Europa.

Creta este cea mai mare insula din Grecia cunoscuta pentru vestigiile civilizatiilor antice, peisajele fascinante, cultura gastronomica bogata si, desigur, cele mai frumoase plaje ale Mediteranei.

Chania CHQ

Chania CHQ
Aeroportul International Chania "Daskalogiannis" este un aeroport international situat in apropierea golfului Souda din peninsula Akrotiri din insula greaca Creta, care serveste orasul Chania, la 14 km (8,7 mi) distanta. Mai mult, este o poarta sp... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
A3
DE
BA
0B
OS

Zborul direct Bucuresti - Chania - Bucuresti va fi operat incepand cu 3 Aprilie 2019 de 2 ori pe saptamana. Preturile la bilete dus-intors pornesc de la 69 euro, in sezonul "inalt" - de la 149 euro.

Zborul va fi operat doar in sezonul de vara: Aprilie - Octombrie.

In afara de Chania pe insula Creta poti sa ajungi cu Elinair si Wizz Air prin aeroportul principal al insulei - Heraklion. Zborurile directe spre Chania si Bucuresti - Heraklion sunt operate doar in sezonul de vara. 

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Chania
Blue Air Bucuresti 23 Iun 22 0B 9255 Direct Blue Air Chania 30 Iun 22 7 zile Direct de la €166 Verifica pretul