Lansare zbor direct low-cost Bucuresti - Pisa, Toscana

Partenerul ZborDirect - Ryanair - lanseaza inca un zbor direct low-cost din Romania spre Italia - Pisa (Toscana). Incepand cu Octombrie 2019 Calatorii mai au o alternativa de calatorii ieftine spre Peninsula Apenina.

Acest oras sarmant este cunoscut in primul rand pentru legendarul Turn Inclinat (Torre Pendende), a carui constructie a inceput in 1173 si a durat aproape 200 de ani, dar aceasta nu este unica atractie turistica. 

Pisa este si poarta low-cost de intrare in Toscana, una dintre cele mai frumoase regiuni a Italiei, de aici ajungi usor in orase istorice ca Florenta (Firenze), Siena, Lucca si altele.

Pisa se lauda cu o mostenire istorica si arhitecturala bogata si este cunoscuta si pentru una dintre cele mai vechi universitati din Europa, fondata in 1343 si considerata una dintre cele mai bune ale Italiei.

In apropiere de Pisa gasesti si numeroase statiuni cu plaje nisipoase cum ar fi Marina di Pisa, Plaja din Calambrone, sau Tirrenia - situata pe tarmul Marii Ligurice in inima unei paduri mediteraneene de pini. 

Pisa PSA

Pisa - Galileo Galilei (PSA - LIRP), Italia (IT)

Zborul direct Ryanair Bucuresti - Pisa - Bucuresti va fi operat incepand cu 28 Octombrie 2019 de 2 ori pe saptamana - Luni si Vineri. Preturile la bilete dus-intors pornesc de la 66 euro. Pe ruta Bucuresti - Pisa mai opereaza zboruri si compania maghiara Wizz Air - 3 ori pe saptamana in sezonul de vara si 2 ori pe saptamana in sezonul de iarna.

Astfel incepand cu Octombrie 2019 Calatorii din Bucuresti vor avea la dispozitie 4 zboruri pe saptamana spre Pisa.

Toate ofertele de zboruri si orarul actualizat le puteti vedea aici: Zbor direct Bucuresti - Pisa

Aeroportul Galileo este o baza importanta a operatorului Ryanair de unde zboara spre 20 tari din Europa si Maroc. Noul zbor direct Bucuresti - Pisa deschide si noi conexiuni low-cost spre sudul Italiei - Brindisi, Sardinia - Cagliari.

Bilete pentru zborurile directe noi pot fi deja rezervate pe zbordirect.com.

Doar pentru rezervarile efectuate pe zbordirect.com Pasagerii beneficiaza de serviciile exclusive ZborDirect - check-in online automat + asistenta gratuita 24/24 online, pe telefon sau m.me/zbordirect

Oferte fierbinti tur-retur Pisa, Toscana

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Pisa
Ryanair Bucuresti 26 Iun 21 FR 6285 Direct Ryanair Pisa 29 Iun 21 3 zile Direct de la €39 Verifica pretul