Lansare zbor direct low-cost Chisinau - Verona

Cu deosebita placere anuntam lansarea primului si mult asteptatului zbor direct low-cost din Chisinau catre Verona, Italia. Acesta este primul zbor direct al partenerului ZborDirect - Wizz Air - din Romania si Moldova spre acest oras italian.

In sfarsit, Calatorii din Moldova vor putea calatori spre una dintre cele mai solicitate destinatii pe aeronave moderne si noi - la preturi accesibile. Este o noutate buna si pentru Calatorii din nord-estul Romaniei care nu au inca conexiune directa cu Verona.

Noua ruta directa Chisinau KIV - Verona VRN va fi operata pe aeronave moderne Airbus A320, de 2 ori pe saptamana incepand cu 15 iunie 2019.

Incepand cu luna Iunie Wizz Air va avea in portofoliu 14 zboruri directe din/catre Chisinau. Vezi toate zborurile aici: Zboruri Wizz Air Chisinau.

RutaStartDurataZile
KIV → VRN 15.06.2019 2h 25m Marti, Sambata
Verona VRN

Verona - Villafranca (VRN - LIPX), Italia (IT)

Aeroportul International Verona este situat la aproximativ 10 km sud-vest de centrul orasului, langa intersectia dintre autostrazile A4 Milano - Venetia si A22 Modena - Brenner.

Orasul este un important centru economic, datorita pozitiei sale geografice si dispunerii hidrografice, dar si o destinatie turistica majora - orasul lui Romeo si al Julietei este vizitat in fiecare an de peste 100 milioane turisti. Aici se afla si una dintre cele mai numeroase comunitati de moldoveni din Italia.

Bilete pentru noua cursa Chisinau - Verona pot fi deja rezervate pe zbordirect.com.

Doar pentru rezervarile efectuate pe zbordirect.com Pasagerii beneficiaza de serviciile exclusive ZborDirect - check-in online automat + asistenta gratuita 24/24 online, pe telefon sau m.me/zbordirect

Oferte fierbinti tur-retur Verona

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Chisinau ⇄ Verona
Wizz Air Chisinau 22 Oct 21 W6 3787 Direct Wizz Air Verona 03 Noi 21 12 zile Direct de la €45 Verifica pretul