Lansare zbor direct Chisinau - Viena Wizz …

Lansare zbor direct Chisinau - Viena Wizz Air

Lansare zbor direct Chisinau - Viena Wizz Air

Unica companie aeriana low-cost din Moldova - Wizz Air, isi continua expansiunea pe aeroportul din Chisinau cu o lansare de zbor surpriza - spre capitala Austriei.

Daca pana acum Calatorii din Moldova, care doreau sa zboare ieftin spre Viena, o puteau face doar din Bucuresti, incepand cu Octombrie 2019 vor beneficia si de zboruri cu tarif redus direct din Chisinau.

Noua ruta directa Chisinau KIV - Viena VIE va fi operata pe aeronave moderne Airbus A320, de 2 ori pe saptamana incepand cu 28 octombrie 2019 si vine in schimbul zborului suspendat Chisinau - Copenhaga.

Preturile la bilete pentru zborul Wizz Air Chisinau - Viena pornesc de la 39 euro - adica de 2-3(!) ori mai mici decat cele oferite de operatorul national austriac si de fosta companie nationala moldoveneasca.

Ruta Start Durata Zile
Chișinău - Viena 28.10.2019 2h 00m Luni, Vineri

Aeroportul International Viena este situat in Schwechat, la 18 km sud-est de centrul Vienei si este cel mai mare aeroport din Austria.

Viena este considerata capitala muzicala a Europei si unul dintre cele mai frumoase orase din lume. Principalele atractii sunt Palatul Schönbrunn - fosta resedinta imperiala de vara in stil rococo, cea mai veche gradina zoologica din lume, Opera din Viena, Marea Roata Vieneza (Wiener Riesenrad) si multe altele care o fac destinatia perfecta pentru un city break, o calatorie romantica sau o vacanta cu familia.

In afara de oportunitatile de calatorii ieftine spre Viena noul zbor deschide si o multime de noi conexiuni low-cost spre cele mai populare destinatii din Europa si mai departe, Viena fiind o baza importanta a operatorilor aerieni.

Bilete ieftine de la 39 euro pentru noua cursa aeriana Chisinau - Viena pot fi deja rezervate online.

Articole similare

Ryanair vine in Iasi: 4 zboruri directe noi spre 4 tari
Ryanair vine in Iasi: 4 zboruri directe noi spre …
Cum sa-ti organizezi singur o vacanta in Maldive - Ghid de calatorie
Cum sa-ti organizezi singur o vacanta in Maldive …
Wizz Air se extinde in Belgrad - 5 zboruri directe noi
Wizz Air se extinde in Belgrad - 5 zboruri direct…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023