Primele zboruri directe programate Chisinau - Antalya

Pegasus Airlines in Antalya

Compania aeriena Pegasus lanseaza primele zboruri directe programate din Chisinau spre Antalya. Este o miscare asteptata pe aceasta directie - Antalya fiind una dintre cele mai populare destinatii pentru moldoveni iar in conditiile pandemiei - si una dintre cele mai accesibile.

Este inca un zbor care este lansat conform pronosticului nostru de mai demult (Zboruri directe care pot fi lansate in 2021). Pronosticul a fost elaborat in baza unei analize simple - daca o ruta inregistreaza aproximativ 10 000 de rezervari pentru curse cu escala in decursul unui an - aceasta prezinta interes comercial si poate genera noi zboruri directe programate.

Orar zbor direct Chisinau - Antalya

Zborurile directe vor fi operate de compania aeriena Pegasus Airlines. Distanta - 1,126 km, durata medie de zbor - 2 ore.
Programul este unul limitat  - din Aprilie pana in Octombrie - adica pe toata durata sezonului estival pe litoralul turcesc. Pentru mai multe informatii, ore si preturi accesati pagina zborului direct.

 Zbor direct Perioada Frecventa
PC Chisinau - Antalya 24.04 - 30.10 Sambata, Marti, Joi

Orarul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Preturile la bilete pornesc de la 96 euro directie, adica un pret rezonabil pentru un zbor direct Chisinau - Antalya.

Informatii destinatie

Antalya nu are nevoie de prezentare - aceasta este poarta spre litoralul turcesc si locul unde incep vacantele a mii de moldoveni in fiecare an.

Acum turistii isi pot organiza singuri vacantele fara sa fie legati de un pachet turistic.
Merita de mentionat ca preturile pentru cazare au scazut simtitor in Turcia si o vacanta in Antalya acum poate fi destul de accesibila.

Antalya AYT

Antalya AYT
Aeroportul Antalya (turc: Antalya Havalimanı) este un aeroport international situat la 13 km (8,1 mi) nord-est de centrul orasului Antalya, Turcia. Este o destinație majora in timpul sezonului european de vara, datorita amplasarii pe coasta medite... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
OS
J2
A2
KC
SU

Situat la 4 km de centrul orasului Antalya, aeroportul serveste ca nod de transport pentru intreaga regiune mediteraneana.

Aici circula autobuze catre alte orase turcesti importante si cateva microbuze care ofera servicii de transfer catre destinatii din provincia Antalya - Kemer, Aspendos, Side Manavgat si Alanya.

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.