Lansari zboruri directe low-cost 2018

Lansari zboruri 2018

Reteaua de rute row-cost se dezvolta dinamic spre bucuria noastra si a calatorilor care prefera sa zboare ieftin. 2018 este anul Ryanair si Wizzair si este marcat de expansiunea totala a gigantilor aerieni in Europa. Ritmul de dezvoltare al retelei si al operatiunilor lasa putin loc pentru concurenti.

Politica tarifara, gestiunea operatiunilor si tehnologiile utilizate sunt imbatabile si aduc la propriu revolutia preturilor pe piata transporturilor de pasageri.

FR

Ryanair isi extinde aria de acoperire cel mai dinamic, inclusiv si in Europa de Est cu o baza noua in Kiev Borispol, Ucraina. Operatorul este pe punctul de a devansa Lufthansa si opereaza la moment mai mult de 250 destinatii.

Viena
ryanair
București ➝ Viena
Paphos
ryanair
Bucureşti ➝ Paphos
Marsilia
ryanair
Bucureşti ➝ Marsilia
Amman
ryanair
București ➝ Amman
W6

Wizz Air vine din urma cu mai mult de 15 destinatii noi deschise in acest an - inclusiv o baza operationala pe Aeroportul din Chisinau. Mai mult de 150 destinatii directe - aceasta este acoperirea Wizz Air in Europa si Orientul Mijlociu.

Liverpool
wizz-air
Iaşi ➝ Liverpool
Eindhoven
wizz-air
Iași ➝ Eindhoven
Dortmund
wizz-air
Iași ➝ Dortmund
Billund
wizz-air
Iasi ➝ Billund
0B

Operatorul romanesc Blue Air nu sta pe loc si incepe sa devina un jucator important intre transportatorii din Europa - 9 baze internationale si mai mult de 100 destinatii. Recent Blue Air a devenit si cea mai mare companie romaneasca dupa numarul de pasageri transportati.

Mallorca
blue-air
Bucureşti ➝ Mallorca
Bacău
blue-air
București ➝ Bacău

Biletele pentru toate zborurile noi sunt deja disponibile pe zbordirect.com. Rezerva din timp si zboara cel mai ieftin spre cele mai indepartate destinatii!