8 lucruri esentiale pe care ar trebui …

8 lucruri esentiale pe care ar trebui sa le ai in bagajul tau de mana

8 lucruri esentiale pe care ar trebui sa le ai in bagajul tau de mana

Calatoria cu avionul poate fi uneori plina de surprize, de la intarzieri la pierderea bagajelor. Pentru a te asigura ca esti pregatit pentru orice situatie, este important sa ai un bagaj de mana bine organizat si echipat.

Iata 8 lucruri esentiale pe care ar trebui sa le ai in bagajul tau de mana:

  1. Actele personale: asigura-te ca ai la tine pasaportul, permisul de conducere sau cartea de identitate, precum si orice alte documente necesare calatoriei tale.
  2. Telefonul si incarcatorul: asigura-te ca ai la tine telefonul si incarcatorul, precum si alte accesorii necesare, cum ar fi castile sau un adaptor pentru prize.
  3. Medicamentele: daca iei medicamente regulate, asigura-te ca ai la tine suficiente pentru intreaga calatorie, precum si reteta si informatii despre medicamente.
  4. Banii si cardurile: asigura-te ca ai la tine bani si carduri de credit sau debit, precum si un card de asigurare si/sau un carnet de asigurare.
  5. Produse de igiena: asigura-te ca ai la tine o periuta de dinti, pastă de dinți, deodorant, soluție de curatare a ochilor, etc.
  6. Hrana si apa: asigura-te ca ai la tine suficienta apa si alimente usoare, precum fructe, biscuiti sau alte alimente care nu necesita refrigerare. Lichidele pot fi luate doar in recipiente cu o capacitate de pana la 100 ml
  7. Imbracaminte: asigura-te ca ai la tine o haina sau un pulover, mai ales daca calatoresti in zone cu temperaturi mai scazute sau aer conditionat puternic.
  8. Divertisment: asigura-te ca ai la tine ceva care sa te distreze, precum un carte, un joc sau un dispozitiv de citit e-book.

Cu aceste lucruri in bagajul tau de mana, te vei simti pregatit si confortabil pentru orice situatie care poate aparea in timpul calatoriei tale cu avionul. Nu uita sa verifici regulile bagajelor de mana ale companiei aeriene inainte de a pleca la calatorie, pentru a te asigura ca nu depasesti dimensiunile sau greutatea permise.

Calatoria ta va fi mult mai relaxanta si ieftina daca nu vei lua prea multe lucruri cu tine. Iar daca poti sa te incadrezi in 10 kg si aproximativ 40cm x 30cm x 20 cm - nu va trebui sa iei bagaj de cala scump, pe care de altfel, poti si sa-l pierzi.

Dimensiunile bagajului de mana gratuit difera in dependenta de tipul companiei aeriene, dar daca e sa vorbim despre operatorii low-cost (Wizz Air, Ryanair) acesta inseamna o geanta pentru laptop, geanta de femeie sau rucsac mic care trebuie sa incapa sub scaunul din fata.

Articole similare

Cum sa te pregatesti pentru un zbor lung
Cum sa te pregatesti pentru un zbor lung
Ce trebuie sa stii inainte de a zbura cu o companie aeriana low-cost
Ce trebuie sa stii inainte de a zbura cu o compan…
Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania in 2022 - crestere cu 87%
Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate