Lufthansa Group mareste de 2 ori frecventa zborurilor, in primul rand spre Mallorca

Airbus A320 Eurowings in Palma de Mallorca

Imediat dupa decizia Institutului Robert Koch de a elimina Mallorca si alte zone din Spania si Portugalia de pe lista zonelor cu risc, Lufthansa Group a procesat un numar fara precedent de rezervari spre aceasta insula - extrem de populara dar restrictionata in 2020.

Doar in cateva ore au fost epuizate locurile pentru zborurile directe din Düsseldorf, Hamburg, Stuttgart si Köln.

Lufthansa a raportat in ultimul comunicat de presa o crestere a rezervarilor pentru sezonul de Pasti. In ultimele doua saptamani, au fost procesate cu pana la 80% mai multe rezervari pentru Mallorca, 20% pentru Insulele Canare, precum si cu 50% mai mult pentru Mexic. Eliminarea restrictiilor de calatorie catre Mallorca de catre guvernul federal al Germaniei va consolida si mai mult aceasta tendinta. Compania aeriana raspunde cererii crescute si a aproape dublat numarul de zboruri oferite.

Destinatiile din Spania sunt deosebit de solicitate. Acesta este motivul pentru care compania aeriana zboara spre aproape toate insulele Canare pentru prima data. Numarul de zboruri din München spre Las Palmas de Gran Canaria si Fuerteventura vor fi dublate de Pasti, iar din Frankfurt, se va zbura cu 50% mai mult spre Gran Canaria si Tenerife.

Mallorca inregistreaza in prezent o cerere deosebit de mare in randul turistilor. Lufthansa a raspuns prin cresterea semnificativa a numarului de zboruri catre Mallorca: in loc de doua zboruri saptamanale din München, vor exista acum pana la unsprezece conexiuni saptamanale, iar de la Frankfurt, in loc de sase zboruri saptamanale, de de va zbura de 20 de ori pe saptamana in timpul sezonului de Paste.

Adaugator zborurilor Lufthansa, Eurowings (subsidiara low cost Lufthansa) mareste si ea frecventele catre Mallorca: compania planifica pana la 325 de zboruri saptamanale din 24 de aeroporturi din Germania si Marea Britanie.

In cazul zborurilor peste ocean, Cancun in Mexic si San Jose in Costa Rica sunt deosebit de solicitate. La Cancun se poate ajunge acum zilnic, San José de cinci ori pe saptamana (din Frankfurt).

Fluxul brusc de rezervari s-a raspandit in intreaga tara: afecteaza aeroporturile din Düsseldorf si Köln / Bonn in cel mai populat stat german din Renania de Nord-Westfalia, dar si Hamburg in nord si Stuttgart in sudul tarii.

Reprezentantul guvernului balear, Iago Negueruela, a subliniat la o conferinta de presa ca Insulele Baleare sunt in prezent una dintre cele mai sigure destinatii din Marea Mediterana in aceasta perioada, si o confirma si datele oficiale.

La momentul publicarii acestei stiri doar calatorii cu un test PCR negativ au voie sa urce la bordul aeronavei catre Mallorca.

Aboneaza-te la buletinul nostru si fii primul care va afla despre cele mai importante noutati despre zboruri directe si bilete de avion, conditii de calatorie si tot ce trebuie sa stii pentru calatoria ta.