Lufthansa lanseaza primul zbor direct din Iasi …

Lufthansa lanseaza primul zbor direct din Iasi spre Frankfurt

Lufthansa lanseaza primul zbor direct din Iasi spre Frankfurt

Compania Lufthansa vine in Iasi si lanseaza primul zbor direct spre unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa. Este un moment istoric - micul aeroport din Iasi va avea conexiune directa cu unul dintre cele mai importante noduri de transport din lume.

Directia Iasi - Frankfurt a fost mult timp neservita cu toate ca inregistra mai mult de 10 000  de calatorii cu escala pe an. Acest lucru nu a trecut neobservat - un alt operator - HiSky - planifica sa zboare pe aceeasi ruta dar inca nu a publicat orarul.

Astfel la momentul publicarii acestei stiri Lufthansa este prima companie aeriana care lanseaza, in premiera absoluta, ruta directa din Iasi spre Frankfurt.

Zborul direct va fi operat cu numarul CL-1543 (Lufthansa Cityline - subsidiara a Lufthansa Group) de 4 ori pe saptamana, distanta aeriana - 1,432 km, durata medie de zbor - 2 ore 25 minute.

Zbor direct Start Frecventa
Iași - Frankfurt pe Main 2 iulie Luni, Vineri, Joi, Duminica
Frankfurt pe Main - Iași 2 iulie Luni, Vineri, Joi, Duminica

Programul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru zborul direct Frankfurt - Iasi - Frankfurt sunt deja in vanzare si pot fi rezervate pe site-urile agentiilor partenere.

Pretul la bilete Iasi - Frankfurt Lufthansa pentru o directie pornesc de la 190 euro, probabil multi calatori vor prefera sa foloseasca in continuare aeroportul din Chisinau - de unde se zboara de 2 ori mai ieftin.

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023