Lumiwings a anulat toate zborurile din Arad si Craiova

Compania aeriana Lumiwings a anuntat suspendarea mai multor rute directe din/spre Forli si Perugia. Printre rutele anulate se regasesc si toate zborurile spre Craiova si Arad.

Zborurile noi trebuiau sa inceapa initial in Aprilie, fiind ulterior amanate pana in Iunie. Conform datelor din sistemele de rezervari aceste rute nu se mai regasesc deloc in programul de zboruri a companiei aeriene.

Rutele noi trebuiau sa marcheze startul aeroportul din Arad cu primele zboruri directe programate in 2021 - dar nu a fost sa fie. Cel mai probabil acesta se va deschide in urmatorul an, in functie de evolutia pandemiei.

Calatorii din Craiova pot zbura spre Forli in continuare cu escala, cei din Arad pot opta pentru zboruri directe alternative.

In cazul in care ati cumparat deja bilete pentru aceste rute, va puteti adresa companiei aeriene sau agentiei unde ati cumparat biletele pentru rambursarea integrala a biletului achizitionat.

Daca ati rezervat prin zbordirect.com va rugam sa ne contactati prin orice modalitate disponibila pentru asistenta privind rambursarea banilor sau pentru alternative de zboruri.

Lumiwings
Lumiwings
IATA: L9 ICAO: LWI Grecia
Lumiwings este o companie aeriana charter greaca cu baza principala pe aeroportul Forli, Italia. La inceputul anului 2021 Lumiwings obtine codul IATA "L9" si publica tarifele pentru primele sale zb... Vezi detalii

Forli FRL

Forli FRL
Aeroportul Internațional Forlì, cunoscut si sub numele de Aeroportul Luigi Ridolfi, este un aeroport din Forlì, un oras din regiunea Emilia-Romagna din nordul Italiei. Serveste Emilia-Romagna, estul Toscanei, zonele metropolitane Bologna si Rivier... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
W2
E3
EN

Perugia PEG

Perugia PEG
Perugia San Francesco d'Assisi - Aeroportul International Umbria (italiana: Aeroporto Internazionale dell'Umbria - Perugia San Francesco d'Assisi), fost Aeroportul Perugia Sant'Egidio, este un aeroport care serveste Perugia, capitala regiunii Umbr... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
2B
FR
HV
BA
E8