Blog | Aeroportul Memmingen/München-Vest - poarta low-cost a Bavariei

Memmingen - poarta low-cost a Bavariei

Bavaria este cel mai mare si unul dintre cele mai dezvoltate landuri din Germania. Economia acestei regiuni se bazeaza pe un turism intensiv si pe o industrie ultramoderna. Aici se afla si cea mai mare suprafata de terenuri arabile din Germania.

Land-ul este recunoscut in toata lumea pentru industria constructoare de masini cu companii de renume mondial, firme mari din ramura IT, industria aviatica si de armament. Turismul ocupa un loc aparte cu numeroase puncte de atractie - monumente istorice, muzee, paduri seculare, gradini de vara, locatii pentru congrese si expozitii.

Aceasta este regiunea cea mai populara pentru turistii care vin in vizita, dar si pentru imigrantii care se stabilesc cu traiul in Germania.

Cele mai mari si importante aeroporturi din Bavaria sunt München si Nuremberg.

Aeroportul din München este al doilea cel mai mare aeroport din Germania dupa Frankfurt si - unul dintre cele mai scumpe din Europa.

Din fericire exista o alternativa mai ieftina pentru calatorii care doresc sa vina in Bavaria pe calea aerului - un aeroport mic, dar care se dezvolta dinamic in urma extinderii retelei operatorilor Wizz Air si Ryanair.

Aeroportul din Memmingen mai este numit si Memmingen/München-Vest, deoarece serveste ca alternativa pentru aeroportul din Munchen.

Iar denumirea de "Poarta low-cost a Bavariei" vine de la faptul ca zborurile din/spre Memmingen sunt de 3-4(!) ori mai ieftine decat spre München.

Flughafen Memmingen este situat aproape de autostrada A96 si de intersectia cu autostrada A7. A96 duce spre München, Lacul Constance si Elvetia, in timp ce A7 duce spre Ulm, Flensburg si Austria.

Memmingen FMM

Memmingen/Munich-West - Allgau (FMM - EDJA), Germania (DE)

De aici ai acces la servicii regulate de transport cu autobuzul spre München, Ulm, Landsberg am Lech, Augsburg, Nürnberg, Ingolstadt.

Acesta este aeroportul nostru favorit din regiunea Bavaria, mai ales ca sunt disponibile zboruri directe aproape din toate orasele din regiunea noastra:

Oferte fierbinti dus-intors Memmingen

Doar pentru rezervarile efectuate pe zbordirect.com Pasagerii beneficiaza de serviciile exclusive ZborDirect - check-in online automat + asistenta gratuita 24/24 online, pe telefon sau m.me/zbordirect

Rezerva-ti biletele de avion low-cost din timp si calatoreste cu avionul spre cel mai popular land german - mai ieftin decat cu autocarul!

A fost utila informatia de pe aceasta pagina?

Apreciaza-ne cu un like
Distribuie si prietenilor

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri