Memmingen - poarta low-cost a Bavariei

Memmingen - poarta low-cost a Bavariei

Memmingen - poarta low-cost a Bavariei

Bavaria este cel mai mare si unul dintre cele mai dezvoltate landuri din Germania. Economia acestei regiuni se bazeaza pe un turism intensiv si pe o industrie ultramoderna. Aici se afla si cea mai mare suprafata de terenuri arabile din Germania.

Land-ul este recunoscut in toata lumea pentru industria constructoare de masini cu companii de renume mondial, firme mari din ramura IT, industria aviatica si de armament. Turismul ocupa un loc aparte cu numeroase puncte de atractie - monumente istorice, muzee, paduri seculare, gradini de vara, locatii pentru congrese si expozitii.

Aceasta este regiunea cea mai populara pentru turistii care vin in vizita, dar si pentru imigrantii care se stabilesc cu traiul in Germania.

Cele mai mari si importante aeroporturi din Bavaria sunt München si Nuremberg.

Aeroportul din München este al doilea cel mai mare aeroport din Germania dupa Frankfurt si - unul dintre cele mai scumpe din Europa.

Din fericire exista o alternativa mai ieftina pentru calatorii care doresc sa vina in Bavaria pe calea aerului - un aeroport mic, dar care se dezvolta dinamic in urma extinderii retelei operatorilor Wizz Air si Ryanair.

Aeroportul Memmingen FMM mai este numit si Memmingen/München-Vest, deoarece serveste ca alternativa pentru aeroportul din Munchen.

Iar denumirea de "Poarta low-cost a Bavariei" vine de la faptul ca zborurile din/spre Memmingen sunt de 3-4(!) ori mai ieftine decat spre München.

Flughafen Memmingen este situat aproape de autostrada A96 si de intersectia cu autostrada A7. A96 duce spre München, Lacul Constance si Elvetia, in timp ce A7 duce spre Ulm, Flensburg si Austria.

De aici ai acces la servicii regulate de transport cu autobuzul spre München, Ulm, Landsberg am Lech, Augsburg, Nürnberg, Ingolstadt.

Cum ajungi in Memmingen din Romania si Moldova

Acesta este aeroportul nostru favorit din regiunea Bavaria, mai ales ca sunt disponibile zboruri directe aproape din toate orasele din regiunea noastra:

Articole similare

Toate aeroporturile active din Irlanda
Toate aeroporturile active din Irlanda
Cum zbori direct spre Antalya - Poarta Rivierei Turcesti
Cum zbori direct spre Antalya - Poarta Rivierei T…
8 lucruri esentiale pe care ar trebui sa le ai in bagajul tau de mana
8 lucruri esentiale pe care ar trebui sa le ai in…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023