Memmingen - poarta low-cost a Bavariei

Bavaria este cel mai mare si unul dintre cele mai dezvoltate landuri din Germania. Economia acestei regiuni se bazeaza pe un turism intensiv si pe o industrie ultramoderna. Aici se afla si cea mai mare suprafata de terenuri arabile din Germania.

Land-ul este recunoscut in toata lumea pentru industria constructoare de masini cu companii de renume mondial, firme mari din ramura IT, industria aviatica si de armament. Turismul ocupa un loc aparte cu numeroase puncte de atractie - monumente istorice, muzee, paduri seculare, gradini de vara, locatii pentru congrese si expozitii.

Aceasta este regiunea cea mai populara pentru turistii care vin in vizita, dar si pentru imigrantii care se stabilesc cu traiul in Germania.

Cele mai mari si importante aeroporturi din Bavaria sunt München si Nuremberg.

Aeroportul din München este al doilea cel mai mare aeroport din Germania dupa Frankfurt si - unul dintre cele mai scumpe din Europa.

Din fericire exista o alternativa mai ieftina pentru calatorii care doresc sa vina in Bavaria pe calea aerului - un aeroport mic, dar care se dezvolta dinamic in urma extinderii retelei operatorilor Wizz Air si Ryanair.

Aeroportul din Memmingen mai este numit si Memmingen/München-Vest, deoarece serveste ca alternativa pentru aeroportul din Munchen.

Iar denumirea de "Poarta low-cost a Bavariei" vine de la faptul ca zborurile din/spre Memmingen sunt de 3-4(!) ori mai ieftine decat spre München.

Memmingen FMM

Memmingen FMM
Aeroportul Memmingen, cunoscut si sub numele de Aeroportul Allgäu Memmingen, este un aeroport international din orasul Memmingerberg, langa Memmingen, in regiunea Suabia din Germania. Este cel mai mic dintre cele trei aeroporturi comerciale din Ba... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
U6
W6
DP
XR
FR

Flughafen Memmingen este situat aproape de autostrada A96 si de intersectia cu autostrada A7. A96 duce spre München, Lacul Constance si Elvetia, in timp ce A7 duce spre Ulm, Flensburg si Austria.

De aici ai acces la servicii regulate de transport cu autobuzul spre München, Ulm, Landsberg am Lech, Augsburg, Nürnberg, Ingolstadt.

Cum ajungi in Memmingen din Romania si Moldova

Acesta este aeroportul nostru favorit din regiunea Bavaria, mai ales ca sunt disponibile zboruri directe aproape din toate orasele din regiunea noastra:

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Memmingen
Wizz Air Bucuresti 02 Oct 21 W6 3099 Direct Wizz Air Memmingen 09 Oct 21 7 zile Direct de la €57 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bacau ⇄ Memmingen
Wizz Air Bacau 03 Apr 22 W6 3923 Direct Wizz Air Memmingen 10 Apr 22 7 zile Direct de la €28 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Cluj-Napoca ⇄ Memmingen
Wizz Air Cluj-Napoca 26 Sep 21 W6 3373 Direct Wizz Air Memmingen 07 Oct 21 11 zile Direct de la €50 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Chisinau ⇄ Memmingen
Wizz Air Chisinau 20 Noi 21 W6 6909 Direct Wizz Air Memmingen 27 Noi 21 7 zile Direct de la €40 Verifica pretul

Rezerva-ti biletele de avion low-cost din timp si calatoreste cu avionul spre cel mai popular land german - mai ieftin decat cu autocarul!