Wizz Air va zbura direct din Constanta si Satu Mare spre Roma

Zboruri directe noi Wizz Air - Constanta si Satu Mare

Cea mai mare companie aeriana din Romania - Wizz Air - a anuntat despre lansarea a inca 2 noi rute din cele mai subdeservite aeroporturi - Constanta si Satu Mare.

Operatorul va zbura direct spre principala poarta aeriana a Italiei si un nod de transfer international important - Roma Fiumicino.

Noile zboruri directe vor fi operate conform programului urmator. Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat acceseaza pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
W6 Constanta - Roma 2 iulie Luni, Vineri
W6 Satu Mare - Roma 17 iulie Marti, Sambata

Biletele de avion pentru noile rute directe sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 29 euro/sens.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Constanta ⇄ Roma
Wizz Air Constanta 15 Noi 21 W6 8250 Direct Wizz Air Roma 19 Noi 21 4 zile Direct de la €33 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Satu Mare ⇄ Roma
Wizz Air Satu Mare 10 Aug 21 W6 8282 Direct Wizz Air Roma 17 Aug 21 7 zile Direct de la €30 Verifica pretul

Wizz Air isi consolideaza prezenta in Romania iar la momentul publicarii acestei stiri doar 2 aeroporturi active din Romania nu sunt deservite de low-coster - Baia Mare si Oradea, deocamdata.

La fel si Roma - este acum deservita din toate aeroporturile din Romania, cu exceptia celor de mai sus si Sibiu.

Urmeaza sa fie publicate programul si tarifele pentru un nou zbor direct Targu Mures - Roma Fiumicino, la momentul publicarii acestea inca nu erau disponibile, pentru detalii accesati pagina zborului: Targu Mures - Roma.

Rome FCO

Roma FCO
Aeroportul International Roma – Fiumicino „Leonardo da Vinci” (italian: Aeroporto Internazionale di Roma – Fiumicino „Leonardo da Vinci”), este un aeroport international din Roma si aeroportul principal din Italia. Este unul dintre cele mai mari a... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
AR
AH
A3
EI
SU
Satu Mare SUJ
Satu Mare SUJ
Aeroportul Satu Mare este unul dintre primele aeroporturi din Romania, deschis oficial in 1936. Primul avion care a ajuns pe Aeroportul Satu Mare a... Vezi detalii
Constanta CND
Constanta CND
Aeroportul Mihail Kogalniceanu este situat in sud-estul Romaniei, in comuna Mihail Kogalniceanu, la 26 de kilometri (16 km) nord-nord-vest de Const... Vezi detalii