Zanzibar creste in topul preferintelor turistilor din …

Zanzibar creste in topul preferintelor turistilor din Europa

Zanzibar creste in topul preferintelor turistilor din Europa

Multi au auzit despre aceasta destinatie dar putini au fost acolo. Iata ca incepand cu anul 2021 sunt lansate mai multe zboruri directe din Europa, iar concurenta stransa aduce preturi mai mici pentru biletele de avion si noi oportunitati de conexiuni din Romania si Moldova spre aceasta destinatie de vis.

Companiile aeriene KLM si Lufthansa vor lansa concomitent zboruri spre Zanzibar, Tanzania. Segmentul este deja deservit de companiile de zboruri de vacanta TUI si Condor ceea ce va duce la o concurenta destul de stransa pentru aceasta destinatie exclusiva.

Amsterdam - Zanzibar

KLM va incepe pe 10 decembrie, cu o ruta de doua ori pe saptamana pe aeronave de tip Boeing B787-9. Ruta va fi operata din Amsterdam spre Zanzibar apoi spre capitala tarii Dar Es Salaam si retur in Amsterdam.

Merita de mentionat ca din Bucuresti spre Amsterdam se zboara zilnic iar incepand cu octombrie 2020 zboara si Blue Air cu preturi de la 29 euro directie.

Frankfurt pe Main - Zanzibar

Lufthansa va lansa Frankfurt - Zanzibar pe 31 martie. Zborul va fi operat de doua ori pe saptamana pe Airbus A330-300 cu o oprire in aeroportul Mombasa. Zanzibar este una dintre destinatiile cu cele mai mari cresteri de vizitatori europeni in ultimii ani, cu 367 000 de pasageri in 2019, adica cu 148%, sau 219 000 pasageri mai mult decat in 2015.

Neos a fost cel mai mare operator european al insulei tanzaniene, al doilea fiind Turkish Airlines, care a inceput sa zboare spre insula in 2016.

Noile zboruri directe aduc si noi conexiuni low-cost pentru calatorii din Romania si Moldova si posibilitati de a calatori ieftin spre una dintre cele mai exotice destinatii din lume.

Articole similare

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania in 2022 - crestere cu 87%
Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania…
Timisoara - Zakynthos, zbor direct cu Wizz Air incepand cu vara 2023
Timisoara - Zakynthos, zbor direct cu Wizz Air in…
Wizz Air lanseaza primul zbor direct low-cost Bucuresti - Luxemburg
Wizz Air lanseaza primul zbor direct low-cost Buc…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023