Noi zboruri directe spre insula Zanzibar

Zanzibar

Multi au auzit despre aceasta destinatie dar putini au fost acolo. Iata ca incepand cu anul 2021 sunt lansate mai multe zboruri directe din Europa, iar concurenta stransa aduce preturi mai mici pentru biletele de avion si noi oportunitati de conexiuni din Romania si Moldova spre aceasta destinatie de vis.

Companiile aeriene KLM si Lufthansa vor lansa concomitent zboruri spre Zanzibar, Tanzania. Segmentul este deja deservit de companiile de zboruri de vacanta TUI si Condor ceea ce va duce la o concurenta destul de stransa pentru aceasta destinatie exclusiva.

Amsterdam - Zanzibar

KLM Royal Dutch Airlines va incepe pe 10 decembrie, cu o ruta de doua ori pe saptamana pe aeronave de tip Boeing B787-9. Ruta va fi operata din Amsterdam spre Zanzibar apoi spre capitala tarii Dar Es Salaam si retur in Amsterdam.

Merita de mentionat ca din Bucuresti spre Amsterdam se zboara zilnic iar incepand cu octombrie 2020 zboara si Blue Air cu preturi de la 29 euro directie.

Frankfurt - Zanzibar

Lufthansa va lansa Frankfurt - Zanzibar pe 31 martie. Zborul va fi operat de doua ori pe saptamana pe Airbus A330-300 cu o oprire in aeroportul Mombasa MBA. Zanzibar este una dintre destinatiile cu cele mai mari cresteri de vizitatori europeni in ultimii ani, cu 367 000 de pasageri in 2019, adica cu 148%, sau 219 000 pasageri mai mult decat in 2015.

Neos a fost cel mai mare operator european al insulei tanzaniene, al doilea fiind Turkish Airlines, care a inceput sa zboare spre insula in 2016.

Kiev - Zanzibar

Cea mai mare surpriza o aduce operatorul low-cost ucrainean SkyUp. Incepand 23 Octombrie este lansat in premiera absoluta zborul direct Kiev - Zanzibar. Merita de mentionat ca zborul din Kiev, spre deosebire de cele din Amsterdam si Frankfurt, este efectuat direct, fara opriri tehnice.

Zborul direct Kiev - Zanzibar - Kiev va fi efectuat Marti si Vineri pe un Boeing 738.

Zboruri directe spre Zanzibar

Aici poti vedea toate zborurile directe spre Zanzibar: Toate zborurile directe spre Zanzibar

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Frankfurt ⇄ Zanzibar
Lufthansa Frankfurt 27 Oct 21 LH 4358 Direct Lufthansa Zanzibar 04 Noi 21 8 zile Direct de la €463 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Amsterdam ⇄ Zanzibar
KLM Royal Dutch Airlines Amsterdam 09 Noi 21 KL 515 Direct KLM Royal Dutch Airlines Zanzibar 09 Dec 21 30 zile Direct de la €582 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Kiev ⇄ Zanzibar
SkyUp Kiev 11 Dec 21 PQ 6971 Direct SkyUp Zanzibar 25 Dec 21 14 zile Direct de la €503 Verifica pretul

Noile zboruri directe aduc si noi conexiuni low-cost pentru calatorii din Romania si Moldova si posibilitati de a calatori ieftin spre una dintre cele mai exotice destinatii din lume.

Zboruri directe spre Zanzibar din Romania

Incepand cu anul 2021 sunt lansate primele zboruri directe din Romania spre Zanzibar.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Cluj-Napoca ⇄ Zanzibar
AnimaWings Cluj-Napoca 02 Ian 22 A2 5914 Direct AnimaWings Zanzibar 17 Ian 22 15 zile Direct de la €1,176 Verifica pretul

Hoteluri in Zanzibar

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.