Norwegian Air vine in Romania cu un …

Norwegian Air vine in Romania cu un nou zbor direct - Bucuresti - Oslo

Norwegian Air vine in Romania cu un nou zbor direct - Bucuresti - Oslo

Inca o companie aeriana vine sa umple golurile ramase dupa suspendarea zborurilor Blue Air. Azi, 17 noiembrie, low-costerul Norwegian Air si-a anuntat programul de zboruri pentru vara 2023, iar printre noile rute se regaseste si primul zbor direct al operatorului spre Romania.

Compania norvegiana vine in premiera absoluta in Romania si va zbura din Bucuresti spre aeroportul principal al tarii - Oslo Gardermoen.

Spre Oslo mai zboara doar Wizz Air, dar o face spre aeroportul secundar Sandefjord-Torp. Aeroportul principal al tarii a fost deservit pana acum doar de Blue Air, pana la suspendarea totala a curselor.

Noul zbor direct va fi operat conform orarului urmator. Acesta poate suferi modificari ulterior, pentru programul actualizat acceseaza pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
București - Oslo 23 iunie Luni, Vineri
Oslo - București 23 iunie Luni, Vineri

Biletele de avion pentru noul zbor direct sunt deja in vanzare si pot fi rezervate pe site-ul companiei aeriene sau ale agentiilor partenere. Preturile pornesc de la 59 eur/sens.

Norwegian Air Shuttle (cod IATA - DY), este cea mai mare companie aeriana din Norvegia si al patrulea cel mai mare transportator low-cost din Europa, dupa Wizz Air, easyJet si Ryanair.

Calatorii din Romania cu destinatia Norvegia vor beneficia de o retea extinsa de coenexiuni din Oslo in toata Scandinavia si Finlanda.

Articole similare

Wizz Air inchide baza din Bacau si lasa aeroportul aproape fara zboruri
Wizz Air inchide baza din Bacau si lasa aeroportu…
Primele zboruri directe Wizz Air din Romania spre Istanbul si Antalya
Primele zboruri directe Wizz Air din Romania spre…
Timisoara - Capitala Europeana a Culturii in 2023
Timisoara - Capitala Europeana a Culturii in 2023
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023