Primele zboruri directe din Romania spre Abu Dhabi

Primele zboruri directe din Romania spre Abu Dhabi

Wizz Air anunta lansarea a cinci noi rute care vor face legatura intre capitala Emiratelor Arabe Unite cu mai multe orase europene, inclusiv Bucuresti si Cluj-Napoca din septembrie 2021.

Aceasta este prima companie aeriana europeana low-cost care lanseaza zboruri catre Abu Dhabi.

Abu Dhabi UAEAbu Dhabi ofera soare pe tot parcursul anului, plaje excelente, un mediu curat, sigur si hoteluri si restaurante de prima clasa.

Desi limba oficiala este araba, engleza este la fel de larg vorbita, iar vizitatorii vor avea putine dificultati de comunicare.

Transportul este curat, ieftin si eficient.

Abu Dhabi este o destinatie populara cu mai mult de 12 milioane de vizite turistice pe an.

Timpul perfect pentru a vizita capitala Emiratelor este din noiembrie pana in mai, cand temperatura este in jur de 25ºC.

Orar zboruri si preturi bilete

Bucuresti - Abu Dhabi

Primul zbor direct Bucuresti - Abu Dhabi - Bucuresti va fi operat incepand cu 15 septembrie 2021 de 2 ori pe saptamana - Miercuri si Duminica. Biletele sunt deja in vanzare si pornesc de la 79 euro/directie.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Abu Dhabi
Wizz Air Bucuresti 09 Ian 22 W6 3265 Direct Wizz Air Abu Dhabi 12 Ian 22 3 zile Direct de la €175 Verifica pretul

Cluj-Napoca - Abu Dhabi

Ruta Cluj-Napoca - Abu Dhabi - Cluj-Napoca este lansata pe 16 septembrie 2021 si va fi operata Joi. Preturile la bilete pornesc de la 95 euro.

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Aeroportul International Abu Dhabi

Abu Dhabi AUH

Aeroportul International Abu Dhabi (araba: مطار أبو ظبي الدولي) este un aeroport international din Emiratul Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. Aeroportul, situat la 30,6 km (19,6 km) la est de orasul Abu Dhabi, este cel de-al doilea ca marime din Emiratele Arabe Unite dupa Aeroportul International Dubai. Are trei terminale operationale...

Vezi detalii