Animawings lanseaza primele zboruri directe programate spre Thailanda

Incepand cu toamna anului 2021 compania aeriana Animawings lanseaza primele zboruri directe programate din Romania spre una dintre cele mai populare destinatii turistice din lume - Thailanda. Noile zboruri vor deveni si cele mai lungi curse aeriene din Romania.

Phuket si Krabi sunt noile destinatii accesibile cu zbor programat din Romania (Cluj si Bucuresti).

Program zboruri directe Romania - Thailanda - Romania

Zborul direct din Bucuresti spre Krabi va fi operat incepand cu 5 noiembrie in ziua de Vineri, retur - Sambata. Zborul Cluj - Phuket va fi operat incepand cu 2 noiembrie, Marti, retur - Miercuri. Cursa va fi operata cu aeronave de tip Airbus A321neo.

Cluj-Napoca - Phuket: distanta aeriana - 8,182 km, durata medie zbor: 12 ore.
Bucuresti - Krabi: distanta aeriana - 8,024 km, durata medie zbor: 12 ore.

Zbor direct Start Frecventa
Bucuresti - Krabi 05.11 Vineri
Krabi - Bucuresti 30.10 Sambata
Cluj-Napoca - Phuket City 02.11 Marti
Phuket City - Cluj-Napoca 03.11 Miercuri

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Biletele pentru noile curse sunt deja in vinzare si pot fi rezervate la agentiile partenere.

Informatii destinatii si aeroporturi

Phuket este centrul provinciei cu acelasi nume, care include 39 de insule, spalate de Marea Andaman din Oceanul Indian.

Turistii din toata lume vin aici pentru plajele cu nisip bej si apa cristalina care isi schimba nuantele de la turcoaz la indigo. O alta atractie sunt insulele de corali, inclusiv cele nelocuite, rasariturile si apusurilor fantastice. Chiar si in timpul sezonului musonic, clima ramane favorabila pentru vacante. Principalele statiuni din regiune sunt Patong, Karon si Kata.

Krabi este situata chiar vizavi de Phuket iar denumirea nu are nicio legatura cu crabii, chiar daca plajele de aici sunt sapate de crabi. "Krabi" in traducere din dialectul local inseamna un tip de arma rituala folosita de bastinasi in timpurile stravechi.

Linia de coasta accidentata, de o frumusete uimitoare, cu pesteri carstice, plaje albe si jungla de smarald pe fundal sunt semnele distinctive ale regiunii Krabi.

Krabi KBV
Krabi KBV
Aeroportul International Krabi (tailandez: ท่าอากาศยาน กระบี่), este aeroportul international care serveste Krabi, Thailanda. Este la aproximativ 7... Vezi detalii
Phuket HKT
Phuket HKT
Aeroportul international Phuket (tailandeza: ท่าอากาศยาน ภูเก็ต) este un aeroport international care servește provincia Phuket din Thailanda. Se af... Vezi detalii