Wizz Air lanseaza primele sale zboruri spre Gibraltar si Madeira

Insula Madeira

Cea mai mare companie aeriana se extinde dinamic in Europa iar cele mai noi destinatii sunt Gibraltar - unicul "teritoriu britanic de peste mari" care se afla in partea continentala a Europei si Madeira - cea mai indepartata regiune a Uniunii Europene.

Gibraltarul se afla in Europa de sud-vest, la sud de Spania, marginind stramtoarea Gibraltar, care leaga Marea Mediterana cu Oceanul Atlantic. Pe o parte din teritoriu se ridica Stanca Gibraltar, cu inaltimea de 426 m.

Chiar daca nu este un stat, ci doar un teritoriu dependent de Marea Britanie, ca si alte teritorii britanice, acesta detine identificatorii caracteristici unei tari - cod ISO, domeniu internet si prefix telefonic.

Gibraltar este un port popular pentru navele de croaziera si atrage, in primul rand vizitatori din statiunile din Spania. Este, de asemenea, o destinatie populara pentru shopping, toate bunurile si serviciile fiind fara TVA.

Madeira este un arhipelag portughez din Atlanticul de Nord situat la aproximativ 580 km de coasta africana, la 860 km de Lisabona, si la 400 de kilometri nord de insulele Canare. Madeira este o statiune populara pe tot parcursul anului, fiind vizitata in fiecare an de aproximativ 1,5 milioane de turisti.

Zborurile vor fi operate spre Aeroportul International Funchal - Cristiano Ronaldo, care poarta numele celebrului fotbalist, originar de pe insula.

Wizz Air va trece botezul cu tunurile de apa in Aeroportul North Front pe 11 Decembrie 2020 iar pe 15 Decembrie va lansa zborul direct Londra - Madeira.

 Zbor direct Wizz Air Start Frecventa
Londra - Gibraltar 11 DEC 2020 Luni, Vineri
Londra - Madeira 15 DEC 2020 Marti, Sambata
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Londra ⇄ Gibraltar
Wizz Air UK Londra 27 Sep 21 W9 5147 Direct Wizz Air UK Gibraltar 04 Oct 21 7 zile Direct de la €53 Verifica pretul

La momentul publicarii acestei stiri doar 3 companii aeriene mai zboara din/spre teritoriul britanic:

Aeroportul Madeira este deservit de mai mult de 23 companii aeriene care zboara din aproape 40 aeroporturi din 14 tari din Europa.

London LTN

Londra LTN
Aeroportul Luton din Londra este un aeroport international situat la 2,4 km la est de centrul orasului Luton in comitatul Bedfordshire, Anglia si se afla la 45 km nord de centrul Londrei. Aeroportul servește ca baza pentru EasyJet, TUI Airways, Ry... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
FR
5F
0B
U2
LY
Funchal FNC
Madeira FNC
Aeroportul International Madeira Cristiano Ronaldo, cunoscut in mod obisnuit ca Aeroportul Madeira (portugheza: Aeroporto da Madeira), sau Aeroport... Vezi detalii
Gibraltar GIB
Gibraltar GIB
Aeroportul International Gibraltar sau Aeroportul North Front este un aeroport care deserveste teritoriul britanic de peste mari Gibraltar. Desi es... Vezi detalii