Tayaranjet amana zborul direct din Bucuresti spre Ancona, Marche

Boeing 737 Tayaran Jet

Tayaran Jet amana zborul Bucuresti - Ancona pentru o perioada nedeterminata la mai putin de o luna de la lansare. Ruta trebuia sa fie operata incepand cu luna iunie dar la data publicarii acestei stiri acesta nu se mai regaseste in programul companiei aeriene.

Unde este cerere va fi si oferta. O demonstreaza si aceasta tentativa de lansare, care insa este pe hold din cauza pandemiei. Cu siguranta aceasta urmeaza sa fie lansata dupa revenirea la normal. Conform datelor din sistemele globale exista un flux considerabil de pasageri cu escala pe itinerariul Romania - Ancona.

Aeroportul Falconara Marche este localizat relativ departe si exista putine alternative directe din Romania, iar calatoria cu autocarul dureaza aproximativ 35 ore (!) si poate fi destul de obositoare, astfel multi calatori spre Ancona preferand sa zboare cu escala. Incepand cu iunie 2021 Ancona va fi la o distanta de 2 ore - iar pretul la bilete mai mic decat la autocar.

Pana la lansarea efectiva calatorii pot sa zboare spre Marche cu escala sau cu zboruri directe alternative: Pescara sau Bologna.

Ancona - destinatie noua

Ancona

Ancona este capitala provinciei cu acelasi nume din regiunea Marche. La nord, provincia este margininta de Marea Adriatica, la vest - de Muntii Apenini. Litoralul sau de plaje cu nisip este foarte popular printre italieni si este una din putinele regiuni din Italia care nu a fost foarte afectata de turismul in masa, deocamdata.

Orasul este situat la 280 km nord-est de Roma, pe Marea Adriatica, intre versantii celor doua extremitati ale promontoriului Monte Conero, Monte Astagno si Monte Guasco.

Ancona este unul dintre principalele porturi de pe Marea Adriatica, in special pentru traficul de pasageri, si este principalul centru economic al regiunii. Aici se afla si o mare comunitate de romani - care urmeaza sa devina principalii beneficiari ai noi rute.

Informatii companie si aeroport

Tayaran Jet este o companie aeriana inregistrata in Bulgaria care a operat anterior zboruri in numele Air Italia.

Tayaran Jet
Tayaran Jet
IATA: E8 ICAO: TJB Bulgaria
Tayaran Jet este un transportator aerian charter cu sediul central in Sofia, Bulgaria. Opereaza o flota de Boeing 737-300 si ofera servicii de transport de pasageri si de afaceri. Incepand cu 2021... Vezi detalii

Ancona AOI

Ancona AOI
Aeroportul Marche (italian: Aeroporto delle Marche) la vest de Ancona, in Falconara Marittima. A fost cunoscut si sub numele de Aeroportul Raffaello Sanzio, numit dupa Raffaello Sanzio (1483-1520), pictorul si arhitectul italian. Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
FR
LH
V7
E8
2B