Luxair lanseaza primul zbor direct Bucuresti - Luxemburg

Primul zbor direct Bucuresti  - Luxemburg

Compania aeriana Luxair a anuntat despre lansarea primului zborul direct din Romania spre Luxemburg.

Noua ruta este lansata in premiera absoluta si va fi operata initial de 2 ori pe saptamana cu preturi la bilete pornind de la 95 euro/directie.

Iata ca pronosticul facut de noi in iulie 2020 (Zboruri directe care pot fi lansate in 2021) incepe sa se realizeze. Noua ruta vine ca raspuns la cererea mare de transport aerian din Romania spre Luxembourg.

Conform datelor din sistemul OAG Traffic Analyser in 2019, mai mult de 10 000 de pasageri au calatorit spre aceasta destinatie cu escala.

Program zboruri Bucuresti - Luxemburg

 Zbor direct nou Start Ore Frecventa
Bucuresti - Luxemburg 14 DEC 21:20 – 22:50 Luni, Joi
Luxemburg - Bucuresti 14 DEC 17:15 – 20:35 Luni, Joi

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate suferi modificari ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului.

Marele Ducat de Luxemburg

Chiar daca denumirea oficiala a tarii este Marele Ducat de Luxemburg, aceasta este una dintre cele mai mici tari din Europa. In ciuda dimensiunilor sale mici Luxemburgul este o destinatie foarte populara printre calatorii din regiunea noastra, atat pentru turisti cat si lucratorii migranti. Luxemburgul este un stat cosmopolit si una dintre cele mai bune tari pentru lucratorii expati - o mare parte din care sunt din Romania si Moldova.

Luxemburg este sinonim cu "calitate inalta a vietii". Nenumarate sondaje internationale plaseaza Ducatul printre primele 10 orase din lume dupa calitatea vietii.

Salariile si nivelul de trai sunt ridicate, si, de asemenea, exista o viata culturala foarte bogata si variata. In plus, este o tara foarte sigura, beneficiind atat de o mare stabilitate politica, cat si de un nivel destul de scazut de coruptie si criminalitate.

Informatii aeroport si companie aeriana

Luxair
Luxair
IATA: LG ICAO: LGL Luxemburg
Luxair (denumire juridica: Luxair S.A., Société Luxembourgeoise de Navigation Aérienne) este compania aeriana nationala a Luxemburgului, cu sediul principal si baza principal pe aeroportul din Luxe... Vezi detalii

Luxembourg LUX

Luxemburg LUX
Aeroportul din Luxemburg este principalul aeroport din Luxemburg. Denumit anterior Aeroportul Luxemburg Findel datorita locatiei sale la Findel, este singurul aeroport international din Luxemburg si este singurul aeroport din tara cu o pista pavat... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
V7
LH
U2
TK
FR

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular