FlyOne lanseaza noi rute si primul zbor direct din Moldova spre Olanda

Zboruri directe noi FlyOne

Compania aeriana FlyOne a anuntat lansarea a 3 zboruri directe noi din Moldova incepand cu vara anului 2021. Operatorul va zbura spre Spania, Turcia si in premiera absoluta - Olanda (Tarile de Jos).

Impreuna cu zborurile noi, incepand cu iunie 2021 FlyOne va opera 13 zboruri directe, ceea ce o plaseaza pe locul 2 in Moldova dupa numarul de destinatii. Primul loc il ocupa Wizz Air, iar Air Moldova se duce pe locul trei.

Zbor direct nou Start Frecventa
5F Chisinau - Barcelona 1 Iunie 2021 Miercuri, Sambata
5F Chisinau - Eindhoven 3 Iunie 2021 Joi, Duminica
5F Chisinau - Istanbul 1 mai 2021 Miercuri, Sambata

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Chisinau ⇄ Eindhoven
Wizz Air Chisinau 01 Noi 21 W6 6925 Direct Wizz Air Eindhoven 05 Noi 21 4 zile Direct de la €41 Verifica pretul

Istanbul nu are nevoie de prezentare - acesta este una dintre cele mai solicitate destinatii si cel mai important nod de tranzit pentru calatorii din Moldova. Directia este deservita de Turkish Airlines si Air Moldova, un nou jucator va aduce o frecventa mai mare si preturi mai mici.

Barcelona este una dintre cele mai populare destinatii de vara din Europa poarta de intrare in Catalonia, locul aflarii unei mari comunitati de moldoveni. La momentul publicarii acestei stiri doar o companie mai opereaza ruta directa spre Barcelona - Wizz Air - doar in sezonul de vara.

Cea mai importanta noutate este lansarea primului zbor direct din Moldova spre Tarile de Jos (Olanda), si anume Eindhoven.

Eindhoven este un oras vestit in primul rand pentru ca aici se afla sediul companiei Philips. Este un centru economic si industrial important si una cele mai bune destinatii din Tarile de Jos pentru lucratorii migranti, o mare parte din care sunt din Moldova. Pe acest lucru se pare ca si mizeaza FlyOne.

Aeroportul din Eindhoven este un nod de transport important datorita expansiunii masive a gigantilor Ryanair si Wizz Air. Este situat la distanta de 105 km de Amsterdam, adica la doar 80 de minute de mers cu trenul de capitala Tarilor de Jos.

Despre cum ajungi din Eindhoven in Amsterdam citeste aici: Eindhoven - poarta low-cost a Olandei

FlyOne
FlyOne
IATA: 5F ICAO: FIA Moldova
Fly One este una dintre cele trei companii aeriene care opereaza in Republica Moldova. Incepand cu vara anului 2021 devine a 2-a companie din Moldova dupa numarul de destinatii. Vezi detalii