Primul zbor direct din Suceava catre Viena

Primul zbor direct din Suceava catre Viena

Compania aeriana Wizz Air isi continua expansiunea in Europa cu a 9-a aeronava in aeroportul Viena si 5 zboruri directe noi, inclusiv prima ruta directa Suceava - Vienna.

Daca pana acum calatorii din Suceava trebuiau sa mearga la Iasi pentru a zbura spre capitala Austriei, iata ca situatia se schimba.

Zbor direct Suceava - Viena

Vienna Austria

Incepand cu luna februarie 2021, cea mai mare companie aeriana din Romania - Wizz Air - lanseaza primul zbor direct din Bucovina spre Austria: Suceava - Viena

Este un singur zbor dar are o insemnatate extraordinara pentru micul Aeroport Stefan cel Mare, care de la zero iata ca a ajuns deja la a 6-a cursa internationala, si toate spre destinatii importante din Europa.

Schwechat este o baza importanta si nod de transport strategic pentru Ryanair, Wizz Air si alte companii low-cost.

In afara de accesul direct catre unul dintre cele mai vizitate orase din lume noul zbor le aduce sucevenilor si noi conexiuni low-cost de zboruri spre destinatii populare din Europe, dar si mai departe.

Program Suceava - Vienna

Zborul va fi operat de 2 ori pe saptamana Luni si Vineri la ora 21:55 (ora locala Suceava). Durata zborului - doar 1 ora si 35 minute.

Zborul retur Viena - Suceava va fi operat la ora 18:50 (ora locala Viena) - in doar o ora jumate ajungi din Capitala Austriei in Suceava.

Preturile la bilete

Distanta de zbor nefiind mare preturile la bilete pornesc de la 29 euro. Dar locurile cu acest pret simbolic din cele 2 aeronave pe saptamana sunt in numar foarte limitat.

Daca vrei sa zbori cu 60 euro dus-intors trebuie sa-ti rezervi locurile din timp.

Pretul mediu este de 80 - 100 euro dus-intors - adica ieftin.

In pretul de baza nu este inclus bagajul de cala de 20 de kg. Bagajul de cala il poti adauga aditional. Pretul este de la 25 euro.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Suceava ⇄ Viena
Ryanair Suceava 09 Sep 21 FR 879 Direct Ryanair Viena 12 Sep 21 3 zile Direct de la €21 Verifica pretul

Informatie aeroporturi

Suceava SCV

Suceava SCV

Aeroportul Suceava, mai cunoscut sub numele de Aeroportul Salcea, s-a deschis in 1962. In martie 2005, aeroportul a fost redenumit Aeroportul Stefan cel Mare si a fost deschis traficului internatio...Detalii

Vienna VIE

Viena VIE

Aeroportul International din Viena (germana: Flughafen Wien-Schwechat, slovaca: Letisko Viedeň-Schwechat) este aeroportul international din Viena, capitala Austriei, situat in Schwechat, la 18 km s...Detalii

 

Bilete pentru noul zbor pot fi deja rezervate pe zbordirect.com. In afara de serviciile companiei aeriene, rezervand pe zbordirect.com beneficiezi de asistenta sigura si imediata 24 ore din 24 prin orice modalitate care iti este disponibila + check-in online automat - pentru cei care isi pretuiesc timpul si banii.