Ryanair lanseaza primul zbor direct din Romania spre Manchester

Primul zbor direct Bucuresti  - Manchester

Cea mai mare companie aeriana din Europa a anuntat deschiderea primului zbor direct din Romania spre unul dintre cele mai importante orase din Anglia - destinatie populara atat printre turisti cat si printre expati si lucratorii migranti.

Constatam cu placere ca pronosticul facut de noi in iulie 2020 a fost unul veridic - unde este cerere va fi si oferta. Aici poti sa vezi si alte zboruri care pot fi lansate in viitorul apropiat: Zboruri directe care pot fi lansate in 2021.

Noua ruta vine ca raspuns la cererea mare de transport aerian din Romania spre aceasta destinatie.

Conform datelor din sistemul OAG Traffic Analyser in 2019, mai mult de 12 000 de pasageri au calatorit spre Manchester cu escala.

Program zboruri Bucuresti - Manchester

 Zbor direct nou Start Frecventa
Bucuresti - Manchester 3 iunie Marti, Joi, Sambata
Manchester - Bucuresti 3 iunie Marti, Joi, Sambata

Orele sunt locale pentru fiecare aeroport.

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate suferi modificari ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului.

Preturile la bilete pornesc de la 39 euro/directie - daca iti rezervi locurile din timp.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Manchester
Ryanair Bucuresti 30 Sep 21 FR 1272 Direct Ryanair Manchester 07 Oct 21 7 zile Direct de la €145 Verifica pretul

Manchester este un oras important si se remarca prin arhitectura, cultura, impactul social, cluburi sportive si conexiuni de transport. Aici se afla si centrul unei mari comunitati de romani.

Informatii aeroport si companie aeriana

Ryanair
Ryanair
IATA: FR ICAO: RYR Irlanda
Ryanair este pionerul zborurilor low cost din Europa si incepand cu anul 2018 - cea mai mare companie aeriana europeana. Modelul inovator economic, fara optiuni inutile, a revolutionat industria ae... Vezi detalii

Manchester MAN

Manchester MAN
Aeroportul Manchester este un aeroport international din Ringway, Manchester, Anglia, care se afla la 13,9 km in sud-vestul centrului orasului Manchester. In 2016, a fost cel de-al treilea aeroport cel mai aglomerat din Regatul Unit in ceea ce pri... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
AF
EI
A3
BT
AC