Blog | Primul zbor direct din Suceava spre Doncaster

Zbor direct Suceava - Doncaster Sheffield

Compania aeriana Wizz Air isi extinde prezenta pe aeroportul din Suceava cu 1 nou zbor direct - spre Doncaster/Sheffield. Acesta este al treilea zbor direct din Romania spre cel mai mare comitat istoric al regatului - Yorkshire.

In cadrul deschiderii unei noi baze (a doua dupa Luton) in Marea Brtitanie - pe aeroportul International Robin Hood - Doncaster/Sheffield Wizz AIr va aloca aici o aeronava Airbus A320 si va lansa sapte noi rute, inclusiv si primul zbor direct din/spre Suceava.

Aeroportul Robin Hood este un nod de transport important si, dupa cum o spune si denumirea, deserveste 2 orase - Doncaster (la 3 km distanta) si Sheffield (la 31 km distanta).

Sheffield este un centru important industrial si unul dintre cele mai verzi orase din Europa.

Aeroportul este de asemenea amplasat convenabil langa cele mai importante destinatii din regiune - Manchester, Liverpool, Leeds, Bradford, Kingston, Nottingham, Derby, Stoke-on-Trent si Leicester.

Orar zboruri directe Suceava - Doncaster/Sheffield

 Itinerariu Start Zile Plecare, durata
Suceava - Doncaster  25 OCT  Miercuri, Duminica 11:55, 3h 20m
Doncaster - Suceava  25 OCT  Miercuri, Duminica 06:00, 3h 10m

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate suferi modificari ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Suceava ⇄ Doncaster
Wizz Air UK Suceava 20.12.2020 W9 5906 Direct Wizz Air UK Doncaster 17.01.2021 28 zile Direct de la €27 Verifica pretul

Doncaster/Sheffield DSA

Doncaster/Sheffield DSA
Aeroportul Doncaster Sheffield, cunoscut si ca Aeroportul Robin Hood Doncaster Sheffield, este un aeroport international situat la fosta statie RAF Finningley, in districtul metropolitan al Doncaster din Yorkshire de Sud, Anglia. Aeroportul se afl... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene

Din Romania mai sunt disponibile urmatoarele zboruri spre Doncaster/Sheffield din Bucuresti - Doncaster, Cluj-Napoca - Doncaster.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.