Wizz Air lanseaza primul sau zbor direct Bucuresti - Mallorca

Noutati bune pentru iubitorii de destinatii exclusive si preturi mici la bilete de avion!

Incepand cu August 2020 Wizz Air mai lanseaza un zbor direct - spre Palma de Mallorca - una dintre cele mai populare destinatii din Europa.

Palma de Mallorca PMI

Zborul direct Bucuresti - Mallorca - Bucuresti va fi operat de Wizz Air incepand cu 9 august 2020 de doua ori pe saptamana - Joi si Duminica.

Zborul va fi operat in sezonul de vara - pana pe 22 Octombrie. Preturile la bilete dus-intors pornesc de la 109 euro - daca iti rezervi biletele din timp.

Ruta din Bucuresti spre Mallorca mai este deservita de Blue Air dar preturile la bilete sunt incomparabile.

Din Romania se mai zboara direct spre Mallorca din Cluj (tot cu Wizz Air) - o data pe saptamana (Sambata).

Zbor direct nou Wizz Air Bucuresti Mallorca

Mallorca - cea mai mare insula din arhipelagul Baleare, este destinatia perfecta pentru vacante pe plaja, alpinism, scufundari si windsurfing, sau pur simplu pentru a te bucura de natura splendida.

Aici vei gasi o clima moale, lanturi muntoase, paduri dese si vai fertile.

In plus, Mallorca este probabil una dintre cele mai "democratice" insule din Arhipelagul Balear. Cu acelasi succes aici poti intalni un membru al familiei regale, o actrita vestita sau un coleg de clasa, pe care nu l-ai vazut timp de 10 ani.

Aceasta insula spaniola este considerata un paradis relativ accesibil pentru o vacanta placuta cu familia sau prietenii. Infrastructura turistica este dezvoltata si gasesti facilitati pentru orice buget

Oferte fierbinti tur-retur Palma de Mallorca

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Palma de Mallorca
Ryanair Bucuresti 23 Sep 21 FR 3420 Direct Ryanair Palma de Mallorca 30 Sep 21 7 zile Direct de la €37 Verifica pretul

Oferte cazare Palma de Mallorca

Aeroportul Palma de Mallorca

Palma de Mallorca PMI
Aeroportul Palma de Mallorca (in catalana: Aeroport de Palma de Mallorca, spaniola: Aeropuerto de Palma de Mallorca, cunoscut si sub numele de Aeroportul Son Sant Joan sau Aeroport de Son Sant Joan) este un aeroport international situat la 8 km (5 mi) la est de Palma, Mallorca, Spania, adiacent satului Can Pastilla. Aeroportul de pe Insulele Baleare este cel de-al treilea aeroport ca marime al Spaniei, dupa Madrid – Barajas si Barcelona-El Pra...

Detalii aeroport